Tuinontwerp: 65 m²; voortuin

Datum 22-08-2020
Locatie Katwijk
Aanleggen Weet ik nog niet
Tuin Voortuin
Oppervlakte 65 m²
Beplantingsplan
3D ontwerp
Wanneer beginnen In overleg

Omschrijving

Wij willen dat voortuin wat meer kleur krijgt.
Zoals op de foto's is te zien, is het nu 1 groene bedoeling. We houden zeker van groen maar deze beplanting heeft onze voorkeur niet. De parkeerplaats naast het huis grenzend aan onze garage is nu bedekt met grind. Hier zouden we graag tegels zien. Het pad naar de voordeur willen we graag breder. Ook de klimop rondom de boom mag van ons weg, en betegeld worden.
De struiken die er nu staan aan de schuine kant langs de stoep willen we ook weg hebben. Maar er moet daar zeker iets passend voor terug komen. We willen daar wel beschutting hebben. De struiken die er nu staan zijn qua hoogte prima, alleen wat minder breed mag wel. Zodat we iets meer loop ruimte over houden. Ik vind tuinieren leuk, maar ik hoef geen grote stukken met aarde in de tuin vol met plantjes. Een paar mooie hoge potten met hortensia's erin vind ik ook goed. En dan nog die grote boom, we hebben er qua schaduw in de zomer heel veel plezier van. Het word in ons huis niet snel warm. Aan de andere kant sta je regelmatig in de vogel schijt als je de voordeur uitstapt. En een hoop rommel maakt ie ook. We missen ook wel de licht inval in het huis.
We zijn benieuwd naar jullie ideeën erover.
We zouden graag een mooie hoge afscheiding tussen de buren en ons huis zien. Een soort van houten geraamte met boompjes er tussen in, lijkt ons mooi. Maar ook hiermee laten wij ons graag verassen. We hopen op een mooi ontwerp.

Opdracht plaatsen

Plaats een opdracht en kom in contact met bedrijven.

Opdracht plaatsen

Bedrijf aanmelden

Meld uw bedrijf aan om te kunnen reageren op opdrachten.

Bedrijf aanmelden