/assets/img/header-08.jpg

Stratenmaker Team

Stratenmaker Team uit Almere is een bedrijf met al meer dan 50 jaar ervaring in het aanleggen van alle soorten bestratingen. Het bedrijf is van vader op zoon overgegaan en wordt nu geleid door Jeffrey Tang. Alle werkzaamheden worden verricht door gediplomeerde stratenmakers, en bovendien werkt de eigenaar zelf ook altijd mee. Naast het aanleggen van alles soorten bestratingen kunt u bij Stratenmaker Team ook terecht voor tuinaanleg en schuttingen. Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van Stratenmaker Team, dan kunt u via deze pagina contact met ze opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Ze komen dan graag bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. Tijdens het bezoek worden uw wensen besproken en zullen ze u ook voorzien van advies over de meest geschikte materialen die binnen uw budget passen.

Achtertuin bestraten met natuursteen tegels
Straatwerk van natuursteen tegels
Tuinaanleg met bestrating, grind en borders
Bestrating van bont gekleurde betonklinkers
Tuin bestraten met keramische tegels
Tuinaanleg met sierbestrating en hout beton schutting met poort
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Stratenmaker Team
A.D. van Eckstraat 35
1333KJ Almere
KvK: 63006235
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Stratenmaker Team

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 7.3
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

03-05-2021, 00:47

Alles was binnen 1 maand geregeld echt super gedaan! wij zijn zeer tevreden

29-04-2021, 15:50

Wij zijn zeer tevreden over Jeffrey van Stratenmaker Team wat een vakwerk heb jij bij ons afgeleverd 👌🏼 echt een aanrader

21-04-2021, 12:13

Kritiek: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Eenvoudige terrasklus, maar dramatisch uitgevoerd. Enige wat goed is gegaan is geld incasseren en ophogen met zand. Voor de rest broddelwerk en veel te duur. De prijs was op zchzelf geen issue en als er kwaliteit was geleverd, zou ik tevreden zijn geweesst. Maar helaas, dit bedrijf komt afspraken niet na en de eigenaar wordt boos na rappelleren.

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus