/assets/img/header-08.jpg

Verhaar Totaal Tuin

Verhaar Totaal Tuin uit Gorinchem is het hoveniersbedrijf van Leo Verhaar, en ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Bij Verhaar Totaal Tuin kunt u terecht voor alle werkzaamheden betreffende de tuin, zoals bijvoorbeeld het leggen van bestrating en sierbestrating zoals een oprit of terras, het aanbrengen van beplanting, het bouwen of plaatsen van een blokhut of overkapping, en het plaatsen van tuinafscheiding zoals een schutting. Bovendien geven ze op alle verrichte werkzaamheden 1 jaar garantie. Wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten van Verhaar Totaal Tuin kunt u via deze pagina contact opnemen, om te informeren of ze iets voor u kunnen betekenen.

Tuinaanleg met bestrating, kunstgras, schutting en vlonder
Achtertuin met bonte bestrating, hout beton schutting en plantenbakken
Sierbestrating
Houten schutting plaatsen
Bestrating van betontegels en rode klinkers
Achtertuin bestraten
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Verhaar Totaal Tuin
Jip en Janneke 95
4207VH Gorinchem
KvK: 56608128
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Verhaar Totaal Tuin

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

07-06-2021, 17:27

Onbetrouwbaar. Komt langs en laat daarna niets meer van zich horen.

03-12-2020, 18:27

Wat een prutsbedrijf is dit zeg! Nooit mee in zee gaan. Bijna een half jaar over mijn tuin gedaan en alles verpest.heel de tuin kan opnieuw gedaan worden. Gras,straatwerk,bloembakken en zelfs de overkapping lekt nu ook al.veel loze beloftes en mooie smoesjes.het is gewoon te triest voor woorden!

23-10-2019, 13:20

Ook al vind ik het vervelend, ik voel me genoodzaakt om via deze manier onze ervaringen met dit bedrijf te vermelden. De prijs die wij voor onze tuin hebben betaald is te hoog voor de kwaliteit die wij er voor terug hebben gekregen. Hierbij een aantal voorbeelden: ons terras ligt niet recht, de terras tegels steken op een aantal plaatsen uit omdat de ondergrond niet goed is verzorgd, het looppad in het gras ligt schuin, de poort is schuin afgezaagd en de afwerking is slecht. Onze tuin is in april dit jaar aangelegd en nadat er binnen 1 maand al 2 tegels waren gebroken loopt het probleem helaas nog steeds (melding is 31-05 gedaan). Telefonisch contact lukt helaas niet, de telefoon is na meerdere malen proberen niet opgenomen en op whatsapp word er weinig en onvriendelijk gereageerd. Gisteren zou het probleem eindelijk opgelost zijn, maar het mocht niet baten. Vandaag zijn er 2 tegels zonder te melden in de brandgang gezet waarvan 1 gebroken tegel. Er is niets gemeld op het moment dat de tegels er neer zijn gezet, ook niet dat er weer 1 tegel kapot is. Helaas tot nu toe ook weer geen oplossing geboden en telefoontjes/berichten die genegeerd worden. Na aan te hebben gegeven een slechte review te willen plaatsen werd er ineens netjes met u gesproken en werd er gepraat alsof hij zijn uiterste best had gedaan en het aan ons lag. Mocht er iemand overwegen om met dit bedrijf in zee te gaan maar toch nog te twijfelen, dan ben ik bereid om foto’s van de kwaliteit die ons geleverd is te sturen, inclusief foto’s van gesprekken via whatsapp die zijn gevoerd.

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus