/assets/img/header-08.jpg

Hoveniersbedrijf Smolders

Hoveniersbedrijf Smolders uit Tilburg is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Voordat er begonnen wordt met het aanleggen van een nieuwe tuin worden eerst uw wensen besproken en uitgewerkt in een tuinontwerp met bijbehorende offerte, en wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp en akkoord gaat met de offerte kan er gestart worden met het werk. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Hoveniersbedrijf Smolders hierbij zoal voor u kan realiseren zijn het leggen van bestrating en sierbestrating, het maken van een terrasoverkapping, het plaatsen van een schutting, houtbouw zoals een tuinhuisje, schuur of veranda, het maken van een vijver, het aanleggen van een gazon of het leggen van kunstgras, het maken van een vlonder, het aanleggen van tuinverlichting en elektra, en het aanbrengen van beplanting. En na de oplevering van uw nieuwe tuin kunt u er ook voor kiezen om het onderhoud te laten verzorgen door Hoveniersbedrijf Smolders, als u zelf geen groene vingers heeft of het tuinonderhoud om een andere reden niet zelf kunt doen. Samen met u bekijken ze welk onderhoud u graag wilt uitbesteden en hoe vaak.

Klassieke tuin
Houten schuurtje met overkapping
Moderne tuin met vijver en leibomen
Onderhoudsarme achtertuin met bestrating en plantenbakken
Tuinaanleg met bestrating van natuursteen en graszoden
Houten veranda met vlonder
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf Smolders
Maalbergenstraat 57
5045JG Tilburg
KvK: 60376716
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Hoveniersbedrijf Smolders

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Gerda de roos
20-08-2019, 07:00

Wat een Top bedrijf eerlijke man met echte feeling voor het vak personeel uiterst beleefd en alles mooi afgewerkt zeker een aanrader voor iemand die een tuin wil maken zonder gezeik

Hoveniers in de buurt