/files/shares/content/bprryW_CJ6ARH.jpeg
Tuinhek & hekwerk Anjum
Plaats uw klus en ontvang offertes!

Hekwerk Anjum

Een overzicht van bedrijven in de omgeving van Anjum, Friesland waar u terecht kunt voor het plaatsen van een hekwerk of het maken van een tuinhek.

Hekwerk tuin

Er zijn veel verschillende soorten hekwerken die u kunt laten plaatsen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. De keuze voor een bepaald type hekwerk is afhankelijk van het doel waarvoor u het hekwerk wilt plaatsen.

Zo is een gaashekwerk een eenvoudig en goedkoop type hekwerk met een open uitstraling, welke u eventueel kunt laten begroeien voor wat meer privacy. Een spijlenhekwerk is juist een erg sterk type hekwerk dat uitermate geschikt is voor het beveiligen van uw terrein. Een sierhekwerk is niet alleen functioneel en stevig, maar ook nog eens fraai om te zien. En een enkel- of dubbelstaafmat hekwerk is erg veelzijdig, omdat het de stevigheid van een spijlenhekwerk combineert met de open uitsraling van een gaashekwerk.

Tuinhek

Een tuinhek is een laag hek voor de tuin, waarvan de hoogte normaal gesproken ergens tussen de 60 en 120 centimeter ligt. Tuinheken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten materialen, naast het populaire houten tuinhek zijn er ook tuinhekken verkrijgbaar van kunststof of metaal. Naast de verschillende materialen kunt u voor een tuinhek ook nog kiezen voor veel verschillende kleuren, vormen en patronen.

Hekwerk of tuinhek laten maken of plaatsen

Wilt u een nieuw hekwerk of tuinhek laten plaatsen door een vakman? Zoek dan in het overzicht hieronder naar een hovenier of ander bedrijf in de buurt van Anjum en informeer naar de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar iets anders dan een hekwerk of tuinhek? Kijk dan eens op het overzicht van hoveniers en andere bedrijven in Anjum.

  • Tuinhek & hekwerk

Ludema Bestrating

Ludema Bestrating

Wâlddyk 1
9113AS Wâlterswâld

Tuinhek & hekwerk

Op 8,67 km afstand
Prins Groenbeheer

Prins Groenbeheer

Standermûne 7
9102EJ Dokkum

Tuinhek & hekwerk

Op 9,96 km afstand

Nieuw in Anjum

Beoordelingen Anjum

Steden in Friesland

  1. 8 Leeuwarden, Friesland
  2. 6 Drachten, Friesland
  3. 6 Sneek, Friesland
  4. 6 Heerenveen, Friesland
  5. 4 Harkema, Friesland
Plaats een klus