MasterFlex Multidiensten

Masterflex Stratenmaker & hovenier
voor uw tuin aanleg of onderhoud.

- tuin aanleg & renovatie
- schutting bouw
- onderhoud
- boom verzorging
- border plaatsen/ platenbakken
- electra
- riolering

Bedrijfsgegevens

MasterFlex Multidiensten
Alexander de Grotelaan 277
3526RH Utrecht
KvK: 70819491
Terugbelverzoek: Klik hier
MasterFlex Multidiensten

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 7.2
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Larissa
17-09-2022, 19:21
Masterflex is bij ons langs geweest in oktober vorig jaar. Tuin helemaal opnieuw gelegd. Toen waren er ook wat kleine dingetjes wat niet helemaal soepel verliep. Maar goed, tuin was af. Maar ze zouden nog een keer terug komen om de tegels waar de spotjes in zitten opnieuw te doen. Want de gaten waren veelste groot. Tot 4 keer zouden ze langs komen. Telkens weer een ander smoesje waarom ze niet komen.
Niemand gezien.. of terug gebeld , geappt maar geen ene reactie. Voor jullie een kleine moeite om jullie gemaakte afspraak na te komen. Na vele berichtje over en weer zijn jullie niet jullie afspraak na gekomen. We hoopte telkens dat jullie het netjes zouden af werken.

Waar wij ook achter gekomen zijn, is dat de spotjes niet goed gelegd zijn. Normaal kan je je spotje er uithalen om te vervangen. Masterflex heeft de draad gewoon te strak gelegd waardoor, als we een spotje moeten vervangen alles er uit mogen halen!

Een tip voor volgende mensen die veel geld hier voor betalen, betaal niet alles tot dat echt alles goed is ! Wij hebben dit op goed vertrouwen gedaan.. maar helaas. Kan je tegenwoordig niemand meer vertrouwen.

Na bijna een jaar en veel beloftes dat er een ‘compensatie ‘ overgemaakt zou worden, ( dan heb ik het over een stuk of 10 keer beloven dat het is over gemaakt!! ) hebben we vandaag een klein geld bedrag terug. Waarvoor we nog niet eens de tuinman kunnen betalen, die onze tuin weer heeft afgewerkt.

Nogmaals , je ziet super mooie tuinen. Dit zal ook door sommige netjes gedaan worden. Maar wij betalen in ieder geval geen enkel bedrijf meer alles aan , wanneer er nog dingetjes afgewerkt moeten worden.
Dit alles heeft ons veel stress en tijd en geld gekost!
Sander
29-06-2020, 18:28
Maurice
27-06-2020, 11:09
Afgelopen vrijdag mijn voor en achtertuin laten doen met keramische en ook betonnen tegels, ik ben zeer tevreden met de eindresultaat

Bedankt jongens !!
Claudia
06-06-2020, 17:08
Hele mooi resultaat, ik kan weer genieten van mijn prachtige tuin. Bedankt Sabir, je bent een topper!
CK
21-05-2020, 09:24
Mijn ervaring met Masterflex was helaas erg slecht. De tuin zou in één tot twee dagen opgeknapt worden. De eerste twee afspraken die we hadden staan konden niet doorgaan (werden een avond van tevoren afgezegd) in verband met problemen met hun bus. Vervolgens hadden we een week later afgesproken. Ze kwamen elke keer uren te laat opdagen, wat erg vervelend was. Ze zijn drie dagen bezig geweest met de tuin, maar de kwaliteit die ze hebben afgeleverd was echt bizar slecht. De bestrating die ze opnieuw zouden leggen hebben ze er gewoon in laten zitten (mos en gras zat nog tussen de stenen). Alle bestrating die ze hebben gelegd waterde niet goed af en lag schots en scheef. Ze hadden dan ook niet de grond aangetrild van tevoren. De plantenborders die ze hebben gemaakt liggen allesbehalve waterpas en sluiten niet aan. Er zitten zelfs grote gaten tussen die ze hebben opgevuld met kit. De terrassen zijn ook veel te hoog gelegd. Toen we hen hiermee confronteerden ontstond er veel discussie, en uiteindelijk zijn ze weggegaan zonder het op te lossen. We hebben alleen het materiaal betaald, maar zitten met een tuin die niet om aan te zien is. En de houding van Masterflex dat "ze goed werk afleveren" en dat wij kritiek uit zouden oefenen "omdat we hen gewoon niet mogen" is natuurlijk te absurd voor woorden. Afspraken zijn niet nagekomen en de hele tuin moet opnieuw gedaan worden. Bespaar jezelf een hoop ellende door niet deze mensen in te huren.

Beoordeel MasterFlex Multidiensten

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen