/assets/img/header-08.jpg

MasterFlex Multidiensten

Masterflex Stratenmaker & hovenier voor uw tuin aanleg of onderhoud. - tuin aanleg & renovatie - schutting bouw - onderhoud - boom verzorging - border plaatsen/ platenbakken - electra - riolering

Bedrijfsgegevens

MasterFlex Multidiensten
Alexander de Grotelaan 277
3526RH Utrecht
KvK: 70819491
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel MasterFlex Multidiensten

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 7.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

29-06-2020, 12:28
27-06-2020, 05:09

Afgelopen vrijdag mijn voor en achtertuin laten doen met keramische en ook betonnen tegels, ik ben zeer tevreden met de eindresultaat Bedankt jongens !!

06-06-2020, 11:08

Hele mooi resultaat, ik kan weer genieten van mijn prachtige tuin. Bedankt Sabir, je bent een topper!

21-05-2020, 03:24

Mijn ervaring met Masterflex was helaas erg slecht. De tuin zou in één tot twee dagen opgeknapt worden. De eerste twee afspraken die we hadden staan konden niet doorgaan (werden een avond van tevoren afgezegd) in verband met problemen met hun bus. Vervolgens hadden we een week later afgesproken. Ze kwamen elke keer uren te laat opdagen, wat erg vervelend was. Ze zijn drie dagen bezig geweest met de tuin, maar de kwaliteit die ze hebben afgeleverd was echt bizar slecht. De bestrating die ze opnieuw zouden leggen hebben ze er gewoon in laten zitten (mos en gras zat nog tussen de stenen). Alle bestrating die ze hebben gelegd waterde niet goed af en lag schots en scheef. Ze hadden dan ook niet de grond aangetrild van tevoren. De plantenborders die ze hebben gemaakt liggen allesbehalve waterpas en sluiten niet aan. Er zitten zelfs grote gaten tussen die ze hebben opgevuld met kit. De terrassen zijn ook veel te hoog gelegd. Toen we hen hiermee confronteerden ontstond er veel discussie, en uiteindelijk zijn ze weggegaan zonder het op te lossen. We hebben alleen het materiaal betaald, maar zitten met een tuin die niet om aan te zien is. En de houding van Masterflex dat "ze goed werk afleveren" en dat wij kritiek uit zouden oefenen "omdat we hen gewoon niet mogen" is natuurlijk te absurd voor woorden. Afspraken zijn niet nagekomen en de hele tuin moet opnieuw gedaan worden. Bespaar jezelf een hoop ellende door niet deze mensen in te huren.

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus