Voordelen van een Pro Account

Bent u eigenaar van een hoveniersbedrijf en wilt u profiteren van alle faciliteiten die Hovenier.nl te bieden heeft? Kies dan voor Pro Account! Met een Pro Account hebt u toegang tot de volgende functionaliteiten die gratis accounts niet hebben:

  • Vermelding bovenaan
  • Pagina statistieken

Vermelding bovenaan

Het grootste voordeel van het Pro Account ten opzichte van een Gratis Account is dat de vermelding van een Pro Account op iedere pagina, waarvan de locatie binnen een straal 30 kilometer van de vestigingsplaats ligt, bovenaan wordt getoond. Dat betekent dat u boven alle Gratis Accounts staat in uw vestigingsplaats, in alle plaatsen binnen 30 kilometer van uw vestigingsadres en op alle bedrijfspagina's van Gratis Accounts binnen 30 kilometer van uw vestigingsadres.

Een Pro Account krijgt tot wel 10x meer bezoekers dan een Gratis Account.

Pagina Statistieken

Met een Pro Account kunt u op ieder moment van de dag uw bedrijfspagina-statistieken inzien. U kunt onder andere inzien hoeveel bezoekers uw pagina heeft gehad.

Pro Account afsluiten of upgraden?

Bent u reeds in het bezit van een Gratis Account? Dan kunt u uw account upgraden naar een Pro Account. Hebt u nog geen account? Kies dan voor Pro Account!