/files/shares/content/LfNr5w_fKDSLx.png

Voordelen van een Pro Account

Bent u hovenier en wilt u profiteren van alle faciliteiten die Hovenier.nl te bieden heeft? Kies dan voor een Pro Account! Met een Pro Account hebt u toegang tot een aantal faciliteiten die het Gratis Account niet biedt:

  • Vermelding bovenaan
  • Pagina statistieken
  • Reageren op beoordelingen

Vermelding bovenaan

Het grootste voordeel van het Pro Account ten opzichte van een Gratis Account is dat de vermelding van een Pro Account bovenaan wordt getoond op iedere pagina waarvan de locatie binnen een straal van 20 kilometer van de vestigingsplaats ligt. Dat betekent dat u boven alle Gratis Accounts staat in uw vestigingsplaats, in alle andere plaatsen binnen 20 kilometer van uw vestigingsadres, en op alle bedrijfspagina's van Gratis Accounts binnen 20 kilometer van uw vestigingsadres.

Pagina statistieken

Met een Pro Account kunt u op ieder moment van de dag uw bedrijfspagina-statistieken inzien. U kunt onder andere inzien hoeveel bezoekers uw pagina heeft gehad.

Reageren op beoordelingen

Vanuit uw account kunt u met een Pro Account niet alleen uw gegevens beheren, maar ook reageren op beoordelingen die geplaatst zijn door bezoekers. Reageert u op een beoordeling? Dan wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar de persoon die deze review plaatste. Bovendien kunt u aangeven of uw reactie op uw bedrijfspagina moet worden getoond of niet.

Pro Account afsluiten of Gratis Account upgraden?

Bent u reeds in het bezit van een Gratis Account? Dan kunt u uw account upgraden naar een Pro Account. Hebt u nog geen account? Kies dan voor Pro Account!

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.