Hoveniersbedrijf de Blijde Wereld

Bij Hoveniersbedrijf De Blijde Wereld uit Aarlanderveen kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor het aanleggen en onderhouden van tuinen. Het traject voor het aanleggen van een nieuwe tuin begint met een kennismakingsgesprek, waarbij Hoveniersbedrijf De Blijde Wereld bij u langskomt om al uw wensen en ideeën te bespreken en u te voorzien van advies. Op basis van dit gesprek wordt een uitgebreide vrijblijvende offerte opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw budget en tijdsplanning. Als u akkoord gaat met deze offerte zullen de werkzaamheden worden ingepland, en tijdens de uitvoering wordt u dagelijks op de hoogte gehouden over de voortgang. En wanneer alle werkzaamheden zijn afgerond, ontvangt u nog advies over het onderhoud bij de oplevering van uw nieuwe tuin. Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om Hoveniersbedrijf De Blijde Wereld het onderhoud te laten verzorgen. Het tuinonderhoud kan helemaal op maat worden afgestemd op uw wensen, van losse onderhoudsbeurten tot het volledig uitbesteden van al het onderhoud zodat u ervan verzekerd bent dat uw tuin er het hele jaar door mooi en verzorgd bij ligt.

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf de Blijde Wereld
Noordeinde 11 C
2445XA Aarlanderveen
KvK: 28056635
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuinaanleg met bestrating, kunstgras en schuurtje met overkapping
Achtertuin aanleggen met bestrating, graszoden en borders 1
Achtertuin aanleggen met bestrating, graszoden en borders 2
Heldere vijver
Houten schuur
Tuinaanleg met bestrating, pergola en houten schutting met poort
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Piet Stad
22-01-2022, 18:07
Prima ervaring. namen snel contact op en kwamen keurig op afspraak de situatie ter plekke bekijken en deden offerte conform de wensen.

Beoordeel Hoveniersbedrijf de Blijde Wereld

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen