Beregening & sproeisysteem

Bent u op zoek naar hulp bij uw beregening & sproeisysteem klus? Via Hovenier.nl kunt u eenvoudig in contact komen met bedrijven uit uw omgeving. Plaats uw klus en ontvang offertes van professionals. Gratis en zonder verplichtingen!

Prijzen vergelijken

Prijzen vergelijken

Ontvang en vergelijk voorstellen van meerdere bedrijven.

Eenvoudig uw klus plaatsen

Eenvoudig uw klus plaatsen

Al 8571 mensen hebben hun klus succesvol geplaatst op Hovenier.nl.

Lokale hoveniers

Lokale hoveniers

Bereik 791 bedrijven die u kunnen helpen met beregening & sproeisysteem klussen.

Deze mensen gingen u voor

 • Jan Dommerhold
  Bedrijf: JOI voor Tuin & Groen

  Het werk is naar alle tevredenheid uitgevoerd. De offerte was oké. Het bedrijf kan ik zeker aanbevelen.
 • Charlotte
  Bedrijf: Orij Multiservice

  Mike is een hele harde werker! Hij heeft met zijn klussers een mooi vlonder in mijn tuin gebouwd. Kwaliteit planken is mooi, en ze liggen perfect waterpas maar wel ietsjes schuin zodat het regenwater er goed vanaf loopt. Achteraf bleek het trappetje nog wat aandacht nodig te hebben en daarvoor kwam Mike nog terug; zeer gewaardeerd! Ik ben 100% tevreden! Bedankt Mike!
 • Anne-Marie Mosterman
  Bedrijf: Heesbeen tuinen

  Heel prettig en persoonlijk. Ze denken met je mee en luisteren goed. Snel en goed werk geleverd naar volle tevredenheid!
 • A Burggraaff
  Bedrijf: Articated

  Goed advies , fijn contact
 • C. Wentzel
  Bedrijf: Ziolobouw Hoveniers

  Deze hovenier met een merkwaardige naam, maar gewoon Mariusz aan de telefoon, was communicatief en deed echt zijn best om de gewenste snelle snoeibeurt van onze moerbeiboom in te plannen en uit te voeren, ondanks de volle agenda. Een hovenier met groene vingers en hart voor de boom, maar de inmiddels wenselijke drastische snoeibeurt werd nauwkeurig uitgevoerd. Volgend jaar al met al waarschijnlijk weer.
 • Gerard Jansen
  Bedrijf: Arjan Oskan

  Klasse werk! Oude grasmat verwijderd en afgevoerd, nieuwe grasmat gelegd en stapstenen geplaatst. Zeer vriendelijke man
 • Janny Kleine
  Bedrijf: Heinneman Tuincreatief

  Onze voortuin moest door verhuizing,opnieuw ingericht worden. We dachten het zelf te kunnen, maar helaas, het lukte niet helemaal. Door eerdere goede ervaring met Edward, zijn hulp gevraagd. En hij maakte een mooi plan , uitgewerkt om het werk, wat we zelf hadden gedaan. Hij wist onze fout heel creatief op zijn manier weg te werken. Resultaat, is een hele mooie tuin , waar we heel blij mee zijn. Waar we zelf het onderhoud aan kunnen doen , vooral door zijn tips en waar we gelukkig mee zijn. We verheugen ons al op de tijd, dat alles in bloei staat.
 • Bauke
  Bedrijf: Arjan Oskan

  Na offerte contact gehad en tijden besproken. Complete tuin gras uitgraven en afvoeren. Extra plek voor terras creëren en alles egaliseren. Prijs zeer schappelijk en de klus perfect uitgevoerd als afspraak. Arjan en collega’s zijn vriendelijk, vakkundig en werken bijna zonder te stoppen keihard door. Heel goed bedrijf, ik zou ze iedereen aanbevelen.

Laatste klussen

 • 24-03-2024 Ter Aar

  Beregening aanleggen: 380 m²; nieuw aan te leggen tuin

 • 08-03-2024 's-Gravenhage

  Beregening aanleggen: 55 m²; bestaande tuin

  Achtertuin: 55 m2 met 2 borders, 3 grote plantenbakken, grote en kleine planten potten.
  Voortuin: 6 grote plantenbakken, 4 grote planten potten en een border voor het tuinhek
  De voor- en achtertuin wil ik graag voorzien van automatische besproeiing. Voor en achter is een vorstvrije tuinkraan aanwezig. De kraan achter moet worden vervangen.
 • 19-02-2024 Ameide

  Beregening aanleggen: 700 m²; nieuw aan te leggen tuin

 • 10-02-2024 Maastricht

  Beregening aanleggen: 120 m²; nieuw aan te leggen tuin

  Installeren besproeiingssysteem.
  We zijn ook geïnteresseerd in gebruik van grondwater.
 • 09-01-2024 Zoetermeer

  Beregening aanleggen: 70 m²; bestaande tuin

  De oppervlakte van de tuin is ongeveer 70 m2.
  Voor de borders in de tuin zou ik graag een offerte voor een beregeningssysteem willen aanvragen.
 • 07-01-2024 Ulestraten

  Beregening aanleggen: 175 m²; bestaande tuin

  Bestaandgazon van ongeveer 175 m2 opnieuw egaliseren en van nieuwegrasmatten voorzien en nieuw beregeningsysteem vanuit waterleiding leggen
 • 03-01-2024 Zutphen

  Beregening aanleggen: 265 m²; bestaande tuin

  Behoefte aan een beregeningssysteem/installatie dat/die aangedreven wordt door een pomp die het grondwater omhoog kan halen en digitaal (m.b.v. een timer) bediend kan worden via een app en Wifi. Ondergrondse beregening. Ik denk 12 sproeiers nodig te hebben.
 • 18-10-2023 Schoonloo

  Beregening aanleggen: 380 m²; nieuw aan te leggen tuin

  Beregening van de borders en het gras voor de nog aan teleggen tuin.
  Er is een bronpomp aanwezig, maar onbekend of deze geschikt is voor gebruik:
  Debiet 3,5 m3 p/u Druk 3,3 bar Maat aansluitingen 2,5".
  Bediening ook dmv wifi

  Plaats: vakantiepark Boerhaarsveld huisnummer 64 in Schoonloo.

Beregening & sproeisysteem

Voor de goede groei van de planten en het gras in uw tuin is het van groot belang dat deze op tijd en voldoende water krijgen, vooral in droge perioden. U kunt uzelf veel tijd en moeite besparen door een beregeningsinstallatie of sproeisysteem aan te laten leggen. Hiermee kan de beplanting in uw tuin optimaal profiteren van de correcte hoeveelheid water op de juiste plaats en op het goede moment.

Voordelen van een beregeningsinstallatie

Als u besluit een beregeningsinstallatie aan te laten leggen in uw tuin dan kiest u voor gemak. U bespaart uzelf veel tijd en moeite omdat u niet meer met tuinslangen, gieters of losse sproeiers hoeft te slepen om de beplanting in uw tuin van water te voorzien.

Bovendien bespaart u ook op de kosten van water. Een goed afgesteld sproeisysteem voorziet de beplanting in uw tuin van precies genoeg water en u verbruikt dus nooit meer water dan noodzakelijk. U kunt zelfs nog meer besparen door grondwater of oppervlaktewater als waterbron voor de beregeningsinstallatie te gebruiken.

Als u kiest voor automatisch beregening dan wordt het systeem na aanleg eenmalig goed ingesteld en vervolgens heeft u er geen omkijken meer naar. De beregeningsinstallatie zorgt voor een groene en gezonde tuin, zelfs wanneer u zelf op vakantie bent!

Aanleggen van de beregening

Het beste moment voor het installeren van een beregeningsinstallatie is natuurlijk tijdens de aanleg van een nieuwe tuin. Maar ook in bestaande tuinen kan een sproeisysteem worden geïnstalleerd zonder de bestaande beplanting te beschadigen.

De eerste stap is het opstellen van een beregeningsplan. Hierin wordt bepaald waar en hoeveel water er nodig is in uw tuin en op basis daarvan wordt er een ontwerp gemaakt voor de beregening van uw tuin. In dit ontwerp worden zaken zoals het type watervoorziening, de benodigde leidingen en de exacte locaties van sproeiers en druppelslangen vastgelegd.

Hierna kan er begonnen worden met de daadwerkelijke aanleg van de beregeningsinstallatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen of aansluiten van de watervoorziening, het leggen van leidingen in uw tuin, het monteren van de sproeikoppen en druppelslangen en het installeren van de besturingsautomaat.

Wanneer de werkzaamheden voor het aanleggen van de beregeningsinstallatie zijn voltooid is de laatste stap het goed afstellen van de installatie. En daarna kunt u genieten van het gemak van uw nieuwe sproeisysteem!

Wilt u meer weten over de kosten voor het aanleggen van beregening? Lees dan onze prijsgids Kosten beregeningsinstallatie.

Beregening tuin met sproeisysteem

© bykofoto - depositphotos.com

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Zwaag, Noord-Holland
  17-06-2024
 2. Coevorden, Drenthe
  25-05-2024
 3. Delfgauw, Zuid-Holland
  15-05-2024
 4. Kortgene, Zeeland
  06-05-2024
 5. Zoetermeer, Zuid-Holland
  26-04-2024

Nieuwste beoordelingen

 1. Borne, Overijssel
  09-06-2024
 2. Zwanenburg, Noord-Holland
  17-05-2024
 3. Rotterdam, Zuid-Holland
  14-05-2024
 4. Nieuwstadt, Limburg
  27-04-2024
 5. Waalwijk, Noord-Brabant
  25-04-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 490 Gelderland
 2. 460 Zuid-Holland
 3. 450 Noord-Brabant
 4. 298 Noord-Holland
 5. 218 Utrecht

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

 • Verzorgingstips voor bomen en planten
 • Inspiratie voor uw tuin en terras
 • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen