Over ons

Leuk dat u een bezoek brengt aan de website Hovenier.nl. Op deze website vindt u een overzicht van hoveniers die actief zijn binnen Nederland. We zijn in februari 2019 van start gegaan met Hovenier.nl, en het is ons doel om uit te groeien tot dé website van Nederland voor het vinden van een hovenier bij u in de buurt.

Gegevens

Op de profielen van hoveniersbedrijven op Hovenier.nl kunt u NAW- en contactgegevens vinden, maar daarnaast worden er ook openingstijden, specialisaties, een website en social media accounts weergegeven. Het is ons doel om de gegevens zoveel mogelijk up-to-date te houden, en daarom bieden wij hoveniersbedrijven ook de mogelijkheid om hun eigen profiel te beheren.

Reviews en beoordelingen

Het is voor bezoekers van Hovenier.nl ook mogelijk om een beoordeling achter te laten voor een hoveniersbedrijf. Hiermee kunt u aan andere laten weten hoe uw ervaring met een hovenier is geweest, en dit kan andere bezoekers helpen bij het uitkiezen van een hoveniersbedrijf. Schroom dus niet om uw ervaring te delen met anderen door een review te schrijven!