/assets/img/header-08.jpg

Beroepsgroen

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Beroepsgroen, gevestigd in Arnhem in de provincie Gelderland. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken Beroepsgroen voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Arnhem.

Beroepsgroen
Deze foto is niet van het werk van Beroepsgroen. Zelf uw afbeeldingen beheren? Maak gratis een account aan.

Bedrijfsgegevens

Beroepsgroen
Römerselaan 42
6824DK Arnhem
KvK: 59626518
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Beroepsgroen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

I.Fritzsche
23-08-2021, 15:04

Mark is een harde, serieuze werker die zijn vak prima verstaat. Hij heeft meerdere klussen gedaan, zoals snoeien, rooien en schutting zetten. Alles was keurig voor elkaar en na afloop netjes opgeruimd. Ook onderlinge communicatie verliep uitstekend en daar waar ik gevraagd had om mee te mogen aanpakken was dat ook nooit een probleem. Kortom: prima vakkracht met een top prijs-kwaliteit verhouding

Hoveniers in de buurt