Maashorst Tuinontwerp

Ik kom regelmatig mensen tegen die net zijn verhuisd of toe zijn aan een nieuw idee voor een tuin, en vervolgens niet weten waar ze moeten beginnen. Veelal is het idee of ontwerp al voldoende om zelf weer met frisse moed en zin aan de slag te gaan in de eigen tuin. Vaak zie ik dat de klant er weer zin in krijgt en het aanleggen van een tuin weer energie geeft. Maashorst Tuinontwerp richt zich op het maken van een passend tuin ontwerp voor de kleine en grote tuin. Dit afgestemd op de wensen van de klant en passend in de omgeving.
Een tuinontwerp kan worden uitgebreid met een beplantingsplan, verlichtingsplan, beregeningsplan, technische tekeningen van de diverse onderdelen in de tuin, en een werkaanpak.
Regelmatig blijkt dat de klant graag ondersteuning heeft bij de daadwerkelijke aanleg van de tuin. Hierin wil ik u graag ondersteunen door het geven van adviezen, het leveren van de benodigde plantmateriaal, bestratingsmateriaal, beregeningsmateriaal, enz.
Indien de inrichting van de tuin al naar wens is, is het ook mogelijk om alleen een passend beplantingsplan te maken.

Bedrijfsgegevens

Maashorst Tuinontwerp
Ploeg 35
5351NX Berghem
KvK: 77687515
Terugbelverzoek: Klik hier
Maashorst Tuinontwerp
Maashorst Tuinontwerp
Maashorst Tuinontwerp

Werkzaamheden

Beoordelingen

Maashorst Tuinontwerp heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Maashorst Tuinontwerp

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen