Jan Abrahams Hovenier B.V.

Al 35 jaar is Abrahams Hoveniers gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast vindt u bij onze vestiging een ruim opgezet tuincentrum en doet u tuinideeën op in onze modeltuin.

Wij zijn trots op onze eerlijke, vriendelijke, kundige en betrouwbare werknemers. Onze tuinen zouden wij beschrijven als onderhoudsvriendelijkheid, duurzaam en persoonlijk. De tuinen kenmerken zich door rust, krachtige eenvoud, heldere lijnen en originaliteit. Onze tuinen zijn tijdloos, maar gaan wel mee met de trends van het moment en de wensen zoals u die heeft.

Een tuin is een plek waar u kunt genieten van de kleinste details. Of u nu gaat voor een moderne stadstuin of een onderhoudsvriendelijke tuin waar de kinderen vrij kunnen spelen, bij Abrahams Hoveniers creëren we de sfeer en harmonie die bij u past. Wij verzorgen uw nieuwe tuin, van ontwerp tot aanleg. En ook het onderhoud is bij ons in goede handen.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin?
Neem dan nu contact op met ons, wij staan u graag te woord.

Bedrijfsgegevens

Jan Abrahams Hovenier B.V.
Hakvoortseweg 15
5084HB Biest-Houtakker
KvK: 18028467
Terugbelverzoek: Klik hier
Jan Abrahams Hovenier B.V.

Werkzaamheden

Beoordelingen

Jan Abrahams Hovenier B.V. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Jan Abrahams Hovenier B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen