/assets/img/header-08.jpg

Blommeij Groenprojecten

Blommeij Groenprojecten uit Gemonde is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Eigenaar Teun van der Meijden heeft in 2017 de titel Meesterhovenier behaald, welke wordt uitgegeven door de VHG, de brancheonderneming voor ondernemers in het groen. De titel Meesterhovenier is niet eenvoudig te behalen, en tot op heden zijn er maar twee hoveniers in Nederland die deze titel hebben verkregen. Wanneer u er dus voor kiest om een nieuwe tuin te laten aanleggen door Blommeij Groenprojecten dan bent u ervan verzekerd dat het gaat om een werkelijk exclusieve tuin. Het traject voor het aanleggen van een nieuwe tuin begint met een gesprek waarin uw wensen worden besproken en waar samen met u een beeld van de toekomstige inrichting van de tuin wordt geschetst. Er wordt samengewerkt met een aantal gerenommeerde tuinontwerpers en tuinarchitecten, en op basis van het gesprek wordt bepaald welke ontwerper het beste bij u past. En wanneer u tevreden bent met het definitieve tuinontwerp kan er gestart worden met de werkzaamheden door Blommeij Groenprojecten.

Grote groene tuin met vormsnoei van bomen en hagen
Strakke heldere vijver omgeven door planten
Tuin bij villa met terras en groot gazon
Onderhoudsarme voortuin met siergras en grind
Terras met tuinset en leibomen
Trampoline in achtertuin
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Blommeij Groenprojecten
Gemondsedijk 6
5294NK Gemonde
KvK: 17107542
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Blommeij Groenprojecten

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

03-02-2021, 16:41

Ze zijn wezen kijken voor het project en ze zouden een offerte maken. Wacht nu ruim 2 weken op de offerte terwijl ze wisten dat er spoed bij was. Nu iemand anders gekozen.

Reactie van Blommeij Groenprojecten
03-02-2021, 17:15

Beste heer Langenhuijsen, bedankt voor uw beoordeling. Mogelijk heeft u ons bericht gemist. Na aanleiding van het bezoek van onze hoveniers, heb ik u per mail aangegeven geen interesse te hebben in het uitvoeren van de werkzaamheden. Het betrof alleen het grondwerk van het toekomstig bad en daarvoor kon u beter een lokale grondwerker inzetten.

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus