Blommeij Groenprojecten

Blommeij Groenprojecten uit Gemonde is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Eigenaar Teun van der Meijden heeft in 2017 de titel Meesterhovenier behaald, welke wordt uitgegeven door de VHG, de brancheonderneming voor ondernemers in het groen. De titel Meesterhovenier is niet eenvoudig te behalen, en tot op heden zijn er maar twee hoveniers in Nederland die deze titel hebben verkregen. Wanneer u er dus voor kiest om een nieuwe tuin te laten aanleggen door Blommeij Groenprojecten dan bent u ervan verzekerd dat het gaat om een werkelijk exclusieve tuin. Het traject voor het aanleggen van een nieuwe tuin begint met een gesprek waarin uw wensen worden besproken en waar samen met u een beeld van de toekomstige inrichting van de tuin wordt geschetst. Er wordt samengewerkt met een aantal gerenommeerde tuinontwerpers en tuinarchitecten, en op basis van het gesprek wordt bepaald welke ontwerper het beste bij u past. En wanneer u tevreden bent met het definitieve tuinontwerp kan er gestart worden met de werkzaamheden door Blommeij Groenprojecten.

Bedrijfsgegevens

Blommeij Groenprojecten
Gemondsedijk 6
5294NK Gemonde
KvK: 17107542
Terugbelverzoek: Klik hier
Grote groene tuin met vormsnoei van bomen en hagen
Strakke heldere vijver omgeven door planten
Tuin bij villa met terras en groot gazon
Onderhoudsarme voortuin met siergras en grind
Terras met tuinset en leibomen
Trampoline in achtertuin
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 1 beoordeling
Pascal Langenhuijsen
03-02-2021, 22:41
Ze zijn wezen kijken voor het project en ze zouden een offerte maken. Wacht nu ruim 2 weken op de offerte terwijl ze wisten dat er spoed bij was. Nu iemand anders gekozen.
Reactie van Blommeij Groenprojecten
03-02-2021, 23:15

Beste heer Langenhuijsen, bedankt voor uw beoordeling. Mogelijk heeft u ons bericht gemist. Na aanleiding van het bezoek van onze hoveniers, heb ik u per mail aangegeven geen interesse te hebben in het uitvoeren van de werkzaamheden. Het betrof alleen het grondwerk van het toekomstig bad en daarvoor kon u beter een lokale grondwerker inzetten.

Beoordeel Blommeij Groenprojecten

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen