Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts

Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts uit Hoofddorp is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Een goed tuinontwerp is de basis voor de aanleg van een nieuwe tuin, en Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts kan dit voor u maken op basis van uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. Dit tuinontwerp wordt dan gebruikt als de blauwdruk voor het aanleggen van de tuin. De werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden zijn natuurlijk afhankelijk van het ontwerp, maar enkele voorbeelden van werkzaamheden die Hoveniersbedrijf Jelle Huibers zoals voor u kan verzorgen zijn grondwerk, straatwerk, het plaatsen van een schutting of andere erfafscheiding, het aanleggen van een vijver of gazon, het maken of plaatsen van een pergola, tuinhuisje of andere houtconstructie, het installeren van een beregeningsinstallatie, het aanleggen van tuinverlichting en het maken van beschoeiing of damwanden. Tenslotte kunt u Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts ook inschakelen voor het onderhoud van uw tuin, ze kunnen het tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor losse onderhoudsbeurten zoals een voorjaarsbeurt, najaarsbeurt of boomonderhoud, of u kunt kiezen voor een onderhoudsabonnement op maat waarbij Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts er voor zorgt dat uw tuin er het gehele jaar door mooi en verzorgd bij ligt.

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts
Vijfhuizerweg 681
2131LN Hoofddorp
KvK: 50572326
Terugbelverzoek: Klik hier
Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts
Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts
Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 1 beoordeling
A. Groot
15-10-2019, 09:29
Bedrijf is moeizaam in de communicatie. Ons advies was: Als U niet tevoren wilt inspecteren kijk dan op Google maps naar perceel en tuin. Is achteraf niet aan voldaan. Heeft de volgens afspraak voor ons belangrijkste werkzaamheden niet uitgevoerd. Voelen ons teleurgesteld.

Beoordeel Hoveniersbedrijf Jelle Huiberts

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen