Overdam Montage & Timmerwerken

Overdam Montage- en Timmerwerken bestaat sinds 2001 en is gevestigd in Hoogwoud. Zij hebben al veel montage en kleine timmerprojecten gerealiseerd. U kunt bij hen terecht voor alle timmerwerkzaamheden in en rond uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een carport, overkapping of vlonder. Ook kunnen zij uw schutting leveren en plaatsen voor een goede prijs en kwaliteit. Bent u op zoek naar iemand die uw veranda plaats of uw tuin voorziet van hekwerk? Ook dan bent u bij Overdam Montage- en Timmerwerken aan het juiste adres. Zij streven naar ene goede communicatie met de opdrachtgever, een veilige werksituatie, goede service en een compleet en kloppend eindresultaat. Heeft u vragen over het realiseren van montage- of timmerwerk? Neem contact met hen op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

Overdam Montage & Timmerwerken
Herenweg 33
1718AB Hoogwoud
KvK: 37095993
Terugbelverzoek: Klik hier
Overkapping
Veranda met sfeerverlichting
Veranda
Schutting
Veranda
Tuinhek
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling
Maria Moraes
03-06-2022, 17:25
Ik ben heel tevreden over hoe mijn schutting is hersteld. Het is netjes en goed gedaan! Alle afspraken keurig nagekomen, prima werk geleverd!!

Beoordeel Overdam Montage & Timmerwerken

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen