Maatwerk Tuinen

Maatwerk Tuinen (2005-heden) legt tuinen aan op basis van een ontwerp op maat. Ons werkgebied beslaat met name de regio Drechtsteden en Noord-Brabant. Alle voorkomende werkzaamheden in het kader van tuinaanleg kunnen wij voor u verzorgen.

Tevens is Maatwerk Tuinen gespecialiseerd in het aanleggen van natuurlijke speeltuinen, uiteraard geheel conform de actuele wet-en regelgeving. Ook zijn wij bevoegd om reeds bestaande natuurlijke speeltuinen te keuren en certificeren.

Naast ontwerp en aanleg is ook onderhoud een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Een goed onderhouden tuin is een plezier om naar te kijken Onze plantenkennis en ervaring stellen ons in staat uw tuin zo goed mogelijk tot recht te laten komen.

Bedrijfsgegevens

Maatwerk Tuinen
Flierstraat 100 B
4926AE Lage Zwaluwe
KvK: 24371094
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuin met strakke lijnen, veel groen en kleurrijke beplanting
Tuin met hoogteverschil en overkapping en schuurtje van Douglas hout
Bestrating voortuin met klinkers en grote antraciet tegels
Houten vlonderterras met hekwerk in tuin met gazon
Bolcatalpa's omgeven door beukenhaag en taxushaag
Groene tuindecoratie in vorm van schapen
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Pleziervoor allemaal
30-06-2020, 20:48
De tuin die zij aanleggen moet mooi zijn en de kant van de buren is niet belangrijk, scherpe punten van schroeven door houtwerk, zitten tegen houten blokken aan te kijken. Kan er helaas geen foto's bijzetten.
Verder zijn er nog wel een paar punten maar dat zeg ik maar niet.

Klant komt met wensen voor bomen in een kleine achtertuin. Deze worden zonder nadenken ingetekend en bijna uitgevoerd en geen vraag/advies " Heb je het ook overlegd met je buren en dat zonder toestemming van eventuele buren binnen de 2 meter van de erfgrens geen bomen mogen worden geplant"?

Van een professioneel bedrijf moet/mag je verwachten dat het de klant goed advies en voorlichting over mogelijkheden geeft en als iets problemen kan geven daar voor wordt gewaarschuwd. Niet iedereen weet van wettelijke regels omtrent bomen en heesters op erfgrens. Stem je als buren in dan ben je je rechten kwijt. Ook als je in de loop van de tijd spijt/overlast krijgt
Dus nu teleurgestelde niet blije buren.
Na de vraag dit probleem van niet blije buren op te lossen krijg je als
commentaar van Maatwerk Tuinen "de klant heeft zijn eigen verantwoording", " dat is niet ons probleem dat moet je zelf maar met je buren oplossen" en "alleen bepaalde mensen hebben problemen met bomen op de erfgrens"

Beoordeel Maatwerk Tuinen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen