Minigraver Het Zand

Minigraver Het Zand uit Lent (Nijmegen) is opgericht door John Scholten, en tegenwoordig werkt zijn zoon Arno ook mee in het bedrijf. Ze beschikken over verschillende graaf- en grondbewerkingsmachines waarmee ze diverse klussen kunnen uitvoeren. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Minigraver Het Zand voor u uit kan voeren zijn het uitgraven van tuinen en opritten, het afvoeren van grond, het leveren van grond, zand, grind, split en bestrating, het aanleggen van tuinen en bestrating, het ingraven van trampolines, het uitgraven van een vijver of zwembad, het uitgraven en plaatsen van de fundering voor een tuinhuis of serre en het snoeien of rooien van bomen en struiken. Tenslotte beschikken ze over een graafmachine van 70cm breed, welke door elke deuropening past en dus overal kan komen, en hebben ze een spit-freesmachine waarmee grond optimaal bewerkt kan worden.

Bedrijfsgegevens

Minigraver Het Zand
Zandsepad 13
6663KA Nijmegen
KvK: 70477981
Terugbelverzoek: Klik hier
Minigraver in laadruimte van vrachtwagen
Machinepark van Minigraver Het Zand 1
Tuin leeghalen met minigraver
Bestrating van siertegels en koppelstones
Terras van siertegels
Verhoogd terras
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Patrick hendriks
07-10-2021, 01:07
Leveren vak werk , wij zijn nog heel blij met het resultaat wat de mannen van de minigraver hier hebben aangelegd
Bas en Linda
15-01-2021, 21:17
Eerst is John bij ons in de tuin aan de slag gegaan met het leeghalen van de tuin en vervolgens het uitgraven. De kleigrond werd vervangen door zwart zand. Ook werd er meegedacht over de drainage. Hij kwam met goede ideeen. Toen John klaar was kwam Arno vervolgens met een aantal collega's de tuin bestraten. Dit sloot goed op elkaar aan. Zij werkten secuur en onze tuin ziet er nu prachtig uit. Het is mooi betegeld en het kunstgras ligt er goed bij. Wat ook erg fijn was, is dat er ook een goede samenwerking was met de tuinhuismakelaar. Daardoor staat onze veranda nu strak in de tuin. Wij kunnen niet wachten op het mooie weer zodat we lekker kunnen gaan genieten van onze tuin! John, Arno en andere collega's bedankt!

Beoordeel Minigraver Het Zand

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen