/assets/img/header-08.jpg

VDO Schuttingbouw Nuenen

Bij VDO Schuttingbouw Nuenen kunt u terecht voor het leveren en plaatsen van schuttingen en tuinpoorten. Ze beschikken over een ruim assortiment aan schuttingen, van een standaard hout/beton schutting tot een rotsmotief schutting of een complete betonschutting. Alle gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, zo is al het hout FSC-gecertificeerd en onder hoge druk geïmpregneerd met een KOMO-gecertificeerd impregneermiddel, en zijn alle planken altijd minimaal 1,6 centimeter dik. Alle schuttingen kunnen door VDO Schuttingbouw Nuenen bij u thuis geleverd worden en daarna geplaatst door hun vakmensen, of u kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen. Mocht u interesse hebben in het laten plaatsen van een schutting of tuinpoort door VDO SChuttingbouw Nuenen, dan kunt u via deze pagina contact met ze opnemen door te bellen of een bericht te sturen, om zo te informeren naar de mogelijkheden.

Hout beton schutting
Hout beton schutting
Schuttingen plaatsen in nieuwbouwwijk
Houten tuinpoorten
Hout beton schutting met panelen van betongaas
Hout beton schutting met panelen van betongaas
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

VDO Schuttingbouw Nuenen
Clemensakker 10
5671LL Nuenen
KvK: 64192296
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel VDO Schuttingbouw Nuenen

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 9
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

30-11-2020, 15:07

Komen gemaakte afspraken goed na, denken mee met eventuele probleempjes. Ziet er allemaal goed en strak uit. Bedenk alleen dat je zelf de uitgegraven grond terug moet plaatsen. Al met al top.

12-06-2020, 04:24

De schutting is gisteren bij mij geplaatst. Allereerst dank hiervoor. En een grote compliment voor de meneer die de schutting geplaatst heeft. Michel. Een betere vakman had ik me niet kunnen wensen. De schutting staat mooi en strak. Meneer is aardig en werkt netjes en precies. Direct na vertrek van meneer vroegen diverse buurtbewoners welk bedrijf de schutting geplaats heeft. Ik zal zeker VDO aanbevelen bij familie en vrienden.

Hoveniers in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Plaats een klus