/assets/img/header-08.jpg

Beautiful Garden

Beautiful Garden uit Oosterhout (NB) is het hoveniersbedrijf van Joep Leijendekkers. Hij is al jarenlang werkzaam in tuinen van zowel particulieren als bedrijven in Nederland en België, maar zijn werkgebied beslaat voornamelijk de provincie Noord-Brabant. Enkele voorbeelden van tuinwerkzaamheden die Beautiful Garden aanbiedt zijn winterbeurten, voorjaarsbeurten, zomerbeurten, najaarsbeurten, snoeiwerk, het aanplanten van borders, dakgoten legen, gazononderhoud en gladheidsbestrijding zoals sneeuwruimen en zout strooien. Daarnaast kunt u bij Beautiful Garden ook terecht voor de levering van beplantingen, graszoden en bestrating, en kunt ze ook inschakelen voor het afvoeren van grofvuil, ijzer en het sjouwen van wasmachines en andere spullen in huis.

Snoeiwerk aan hagen zoals taxus en beuk
Bestrating afvoeren
Tuinonderhoud zoals gras maaien,blad en onkruid verwijderen uit border
Haag planten
Gazonaanleg
Tuinonderhoud
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Beautiful Garden
Vrachelsedijk 187
4904TA Oosterhout
KvK: 18062095
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Beautiful Garden

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Nina Stuart
14-10-2020, 05:24

Zeer tevreden over het mooie resultaat. Het werk werd snel en accuraat gedaan. Bovendien een erg vriendelijke vakman. Ik zou Beautiful Garden zonder twijfel opnieuw contacteren voor tuinwerkzaamheden.

Hoveniers in de buurt