Beautiful Garden

Beautiful Garden uit Oosterhout (NB) is het hoveniersbedrijf van Joep Leijendekkers. Hij is al jarenlang werkzaam in tuinen van zowel particulieren als bedrijven in Nederland en België, maar zijn werkgebied beslaat voornamelijk de provincie Noord-Brabant. Enkele voorbeelden van tuinwerkzaamheden die Beautiful Garden aanbiedt zijn winterbeurten, voorjaarsbeurten, zomerbeurten, najaarsbeurten, snoeiwerk, het aanplanten van borders, dakgoten legen, gazononderhoud en gladheidsbestrijding zoals sneeuwruimen en zout strooien. Daarnaast kunt u bij Beautiful Garden ook terecht voor de levering van beplantingen, graszoden en bestrating, en kunt ze ook inschakelen voor het afvoeren van grofvuil, ijzer en het sjouwen van wasmachines en andere spullen in huis.

Bedrijfsgegevens

Beautiful Garden
Vrachelsedijk 187
4904TA Oosterhout
KvK: 18062095
Terugbelverzoek: Klik hier
Snoeiwerk aan hagen zoals taxus en beuk
Bestrating afvoeren
Tuinonderhoud zoals gras maaien,blad en onkruid verwijderen uit border
Haag planten
Gazonaanleg
Tuinonderhoud
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Gerry van Schijndel
04-06-2024, 21:21
Ik ben zeer tevreden over het werk van Joep bij mij in de tuin. Hij komt zijn afspraken goed na, zijn werkzaamheden in de tuin worden volgens afspraak prima uitgevoerd en Joep is een heel vriendelijke man die altijd weer met veel plezier in de tuin aan de gang gaat.
Nina Stuart
14-10-2020, 11:24
Zeer tevreden over het mooie resultaat. Het werk werd snel en accuraat gedaan. Bovendien een erg vriendelijke vakman. Ik zou Beautiful Garden zonder twijfel opnieuw contacteren voor tuinwerkzaamheden.

Beoordeel Beautiful Garden

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen