Hamer Hoveniers en Boomverzorging

Bij Hamer Hoveniers en Boomverzorging uit Roermond kunt u terecht voor het onderhoud van uw tuin en boomverzorging. Eigenaar Richard Hamer werkt over het algemeen zelfstandig op werklocaties, om zo de kosten voor de klant laag te houden. Maar wanneer de klus vraagt om meerdere handen dan worden er extra vakmannen ingeschakeld om de opdracht goed uit te voeren. Enkele voorbeelden van zaken die Hamer Hoveniers en Boomverzorging voor u kan verzorgen zijn het snoeien, kappen en rooien van bomen met boomklimmers, het verwijderen van een boomstronk, het snoeien en knippen van een heg of haag en het verwijderen van onkruid. Wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten van Hamer Hoveniers en Boomverzorging kunt u contact met ze opnemen, zodat ze eventueel kosteloos bij u langskomen om het een en ander door te spreken en uw wensen goed in kaart te brengen.

Bedrijfsgegevens

Hamer Hoveniers en Boomverzorging
Kasteel Hillenraedtstraat 73
6043HB Roermond
KvK: 68133383
Terugbelverzoek: Klik hier
Hamer Hoveniers en Boomverzorging
Hamer Hoveniers en Boomverzorging
Hamer Hoveniers en Boomverzorging

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Yiguo Wu
18-02-2021, 17:32
Op tijd gearriveerd en klus geklaard binnen aangegeven tijd. Vriendelijk, professioneel en komt erg betrouwbaar over. Ik heb gelijk het nummer opgeslagen voor toekomstige klussen. Ontzettend tevreden!
M & E
16-03-2020, 15:56
Betrouwbare en harde werker! Aanrader!

Beoordeel Hamer Hoveniers en Boomverzorging

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen