Garden Enjoy

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Garden Enjoy, gevestigd in Spakenburg in de provincie Utrecht. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken Garden Enjoy voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Spakenburg.

Bedrijfsgegevens

Garden Enjoy
Verlengde Oostsingel 45
3751VN Spakenburg
KvK: 57868778
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Garden Enjoy

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
T
13-06-2021, 23:56
Waardeloze service. Als je toch in zee gaat met Dennis van wisse (garden enjoy) zorg dat je alles op papier hebt via de mail zwart op wit. Mocht je mondelinge afspraken maken neem het op.

Ik heb 100/100 tegels laten leggen in mijn tuin. Meer dan de helft van de tegels zaten los. De voegen kwamen niet overeen. Hij zegt dat het door het maat verschil komt. Alles laten opmeten. Dit was niet het geval. Alle tegels kwamen gewoon netjes overeen.

Schutting laten plaatsen. Cement vlekken bij oplevering op de schutting. Een knik in de schutting de Tuindeur die niet normaal functioneert en hangt scheef en is veel te klein.

In persoon lijkt Dennis heel aardig. Maar hij snapt vrij weinig van het vak. Doet zich dommer voor dan die is. En zegt alles komt goed. Maar dit is dus niet het geval.

Dus pas op als je met Dennis van wisse (garden enjoy) in zee gaat. Ik zou zeggen zoek een ander. Ik laat nooooit meer iets doen bij hem. Een blinde kan het nog beter.

Hij neemt geen verantwoordelijkheid voor zijn daden. Belachelijk.

Ik hoop dat ik de rest hier op kan behoeden. Om een juridisch traject te voorkomen.

Beoordeel Garden Enjoy

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen