Toffetuin.nl

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Toffetuin.nl, gevestigd in Tilburg in de provincie Noord-Brabant. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken Toffetuin.nl voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Tilburg.

Bedrijfsgegevens

Toffetuin.nl
Spoorlaan 343
5038CB Tilburg
KvK: 68474792
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Toffetuin.nl

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Hans Hutten
17-11-2023, 09:40
Erik Lagerwaard, hovenier uit Tilburg, heeft na een moeizame start onze tuin aangelegd. In 1e instantie tevreden totdat er puntjes afgewerkt moesten worden. Lekkende dakconstructie, sproeiinstallatie niet werkend en een maairobot die niet goed ingeregeld was.
Geen contact meer mee te krijgen. Doe a.u.b. nooit zaken met deze man.
Familie Olk
03-07-2022, 13:12
Erik Lagerwaard, hovenier uit Tilburg, laat helaas - na vele berichtjes van onze kant - niets meer van zich horen.
Na een mooi project van 3 aangrenzende tuinen (opritten, tuinen voor-/achterzijde, overkappingen met schuur) in Vlijmen in 2021 lijkt er dit jaar geen behoefte meer te zijn om de openstaande punten af te werken. Heel bijzonder…
Weijmans
17-03-2022, 21:02
Goed eerste contact gehad en het voelde meteen heel vertrouwd. Uiteindelijk de achtertuin laten ontwerpen en uitvoeren, van bestraten tot planten en overkapping. Na het betalen van de rekening nooit meer iets vernomen terwijl het werk, ruim een half jaar later, nog niet af is. Op geen enkele manier meer in contact te komen met hem. Resultaat: wel betaald maar een overkapping waarvan het dakrubber los ligt, waar het water de schuur in loopt bij de eerste beste regenbui en planten die nog steeds geplaatst moeten worden..
Laszlo Gimenez
20-01-2022, 18:43
In eerste instantie een leuk contact met Toffe tuin gehad, Erik is daarna bij ons lang geweest en we hebben uitgebreid gepraat over onze wensen. Ook een termijn afgesproken waarbij Toffe Tuin met een eerste schets zou komen. Daarna helaas niets meer vernomen van Erik. Bellen, mailen, wordt niet op gereageerd.
We vonden het al wel vreemd dat Erik de tuin niet wilde opmeten, hij gaf aan een eerste schets te maken op basis van wat hij zag. Achteraf natuurlijk wel duidelijk dat hij dit helemaal niet van plan was.
Ik zou Toffe Tuin dus niet aanraden, zonde van de tijd die wij erin hebben gestoken.

Beoordeel Toffetuin.nl

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen