A. Stam Buiteninrichting

A. Stam Buiteninrichting uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen en terreinen. Ze zijn een veelzijdig bedrijf en u bent er aan het juiste adres voor alles als het gaat om uw tuin. De kerndiensten van A. Stam Buiteninrichting bestaan uit grondwerk, het aanleggen van bestrating en verhardingen zoals een oprit of terras, het aanleggen, zaaien en onderhouden van gazons, houtbouw zoals veranda’s en overkappingen, boomverzorging, riolering en mini loonwerk & verhuur. Maar ook als uw specifieke klus hier niet tussen staat is de kans groot dat A. Stam Buiteninrichting u toch van dienst kan zijn. Dus wanneer u interesse heeft in hun diensten, dan kunt u via deze pagina vrijblijvend contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

A. Stam Buiteninrichting
Erasmusstraat 105
3902KC Veenendaal
KvK: 30203305
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuinaanleg met bestrating van natuursteen, bloembakken en kunstgras 2
Veranda van Douglas hout 1
Tuinaanleg met bestrating van natuursteen, bloembakken en kunstgras 1
Veranda van Douglas hout 2
Veranda van Douglas hout 3
Veranda van Douglas hout 4
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Fam. Van wijk
07-12-2020, 04:31
Sram buiteninrichting heeft onze achtertuin zeer mooi aangelegd. Alles in samenspraak en goed ingemeten. Top bedrijf
Jos
07-12-2020, 02:21
A.Stam Buiteninrichting heeft bij ons vakwerk afgeleverd. Na een voorgesprek werd alles ingemeten. Kort daarop ontvingen wij de tekeningen en de offerte. Alles is volgens afspraak verlopen, er zaten wat zaken tegen maar deze werden direct opgelost. Wij genieten elke dag van onze strakke bestrating, en daarom kan ik A.Stam Buiteninrichting ook bij iedereen aanraden.
Tamara Sebok
14-07-2020, 09:04
Bij ons heeft André de coniferenhaag verwijderd. Deze klus is in volle tevredenheid geklaard. André komt zijn afspraken stipt na en werkt erg netjes.

Beoordeel A. Stam Buiteninrichting

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen