Van Doveren Bestratingen

Bij Van Doveren Bestratingen uit Vught kunt u terecht voor alle voorkomende bestratingswerkzaamheden, en daarbij verzorgen ze ook al het bijbehorende grondwerk. Zo kunnen ze voor u een oprit of parkeerplaats bestraten, maar ook grotere klussen zoals de bestrating voor wegen in een woonwijk of voor een groot erf. Daarnaast kan Van Doveren Bestratingen ook de aanleg van sierbestrating voor u verzorgen, zoals een mooi terras of tuinpad. Mocht u interesse hebben in de diensten van Van Doveren Bestratingen, dan kunt u contact met ze opnemen door te bellen, om zo te informeren wat ze voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsgegevens

Van Doveren Bestratingen
Achter 't Schop 3
5262PL Vught
KvK: 17228810
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Van Doveren Bestratingen
Van Doveren Bestratingen
Van Doveren Bestratingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Mw. Coppens
18-05-2024, 10:44
Van Doveren Bestratingen komt zijn afspraken niet na. Peter laat niets van zich horen en wanneer ik zelf informeer, heeft hij steeds een reden om de afspraak te verzetten. Tot 3x toe. Wanneer hij bij de 4e afspraak een uur te laat verschijnt en geen glimlach van me terug krijgt maar een boze blik, neemt hij een deel van het ophoogzand niet mee terug (vanwege mijn boze reactie, aldus Peter) en laat dit gewoon in onze achtertuin achter.

Beoordeel Van Doveren Bestratingen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen