Mars Service

Mars Service uit Zaandijk is het bedrijf van René Mars, hij is in 2017 voor zichzelf begonnen nadat hij daarvoor eerst jarenlang in loondienst heeft gewerkt. Enkele voorbeelden van werkzaamheden waarvoor u zoal bij Mars Service terecht kunt zijn het plaatsen van een tuinhek of schutting, het maken van een overkapping of het bouwen van een blokhut. De schuttingen zijn altijd maatwerk, waardoor ze over het algemeen goedkoper zijn dan de schuttingen uit de bouwmarkt. Daarnaast verzorgt Mars Service ook klein transport en koeriersdiensten, hiervoor beschikken ze over een koeriersbus, een overdekte aanhanger en een kleine vrachtwagen. Mocht u interesse hebben in de diensten van Mars Service, dan kunt u via deze pagina contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

Mars Service
Benjamin Brittenstraat 111
1544ND Zaandijk
KvK: 69393133
Terugbelverzoek: Klik hier
Maatwerk houten schutting met tuinpoorten plaatsen
Maatwerk houten schutting in achtertuin
Aanpassen van een houten schutting
Blokhut en overkapping plaatsen
Bedrijfsbus met overdekte aanhanger
Kleine vrachtwagen
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Eef van Duuren
10-06-2020, 12:57
Goede, persoonlijke communicatie. Prijs-kwaliteit-verhouding is uitmuntend. Ze hebben de volledige schutting en schuttingdeuren in onze achtertuin verwijderd, afgevoerd en een nieuwe geplaatst. We zijn zéér tevreden! Dit bedrijf is integer, prijsvriendelijk en levert kwaliteit. René, tzt bel ik je voor de voortuin. Hartelijke groeten van Eef en Anna.

Beoordeel Mars Service

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen