Kroon Tuinen

Bij hoveniersbedrijf Kroon Tuinen uit Zwaanshoek kunt u terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.
Eigenaar Jeffrey Kroon heeft het bedrijf in 2019 overgenomen nadat hij daarvoor eerst ervaring in het hoveniersvak heeft opgedaan in loondienst, en inmiddels is het uitgegroeid tot een gevestigd hoveniersbedrijf met een vast team van meerdere medewerkers en zijn ze officiële dealer van een aantal bekende merken van tuinproducten zoals Royal Grass®, Greenwall® en Quick Hedge®.
De meeste werkzaamheden worden door Kroon Tuinen in eigen beheer uitgevoerd, en enkele voorbeelden van zaken die ze zoal voor u kunnen realiseren zijn het leggen van bestrating, het aanbrengen van beplanting in uw tuin, het plaatsen van erfafscheiding zoals een hek of haag, het maken van een vijver of zwembad en het bouwen van een tuinhuis of blokhut.
Tenslotte kunt u ook het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan Kroon Tuinen als u hier zelf geen tijd voor heeft of dit om een andere reden niet kunt doen.
Samen met u wordt er een passend onderhoudsplan opgesteld zodat u er zeker van kunt zijn dat uw tuin er in alle seizoen mooi en verzorgd bij ligt.

Bedrijfsgegevens

Kroon Tuinen
Hillegommerdijk 536
2136KX Zwaanshoek
KvK: 34323161
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuinaanleg met terras, gazon van kunstgras en plantenbakken
Achtertuin met terras, bestrating van klinkers en houten vlonder
Straatwerk van waaltjes
Kroon Tuinen
Kroon Tuinen
Kroon Tuinen
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling
Herman Steensma
18-02-2021, 15:51
Niet goedkoop, maar uitstekend werk en vriendelijk personeel.

Beoordeel Kroon Tuinen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen