Hoveniersbedrijf J.W. Rink

Hoveniersbedrijf J.W. Rink uit Aalst houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Hoveniersbedrijf J.W. Rink zoal voor u uit kan voeren zijn grondwerk, het leggen van bestrating en sierbestrating, het aanbrengen van beplanting in uw tuin, het aanleggen en onderhouden van een gazon, het plaatsen van een schutting, het maken van een vijver en het aanleggen van beregening. Daarnaast kunt u het onderhoud van uw tuin laten verzorgen door Hoveniersbedrijf J.W. Rink als u hier zelf geen tijd voor heeft of dit om een andere reden niet zelf kunt doen. Dit kan via losse onderhoudsbeurten zoals een voorjaars- of najaarsbeurt, of op basis van een onderhoudscontract waarbij ze op regelmatige basis bij u langskomen om er voor te zorgen dat uw tuin er het gehele jaar door mooi en verzorgd bij ligt. Tenslotte kunt u bij Hoveniersbedrijf J.W. Rink ook terecht voor de huur van een mini-shovel of kraan met machinist.

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf J.W. Rink
Eendenkade 1
5308NR Aalst
KvK: 30267822
Terugbelverzoek: Klik hier
Hoveniersbedrijf J.W. Rink
Hoveniersbedrijf J.W. Rink
Hoveniersbedrijf J.W. Rink

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
René Klok
26-11-2023, 17:06
De werkzaamheden werden keurig uitgevoerd volgens de van te voren gemaakte afspraken. Daarnaast werden nog een aantal kleine niet besproken snoei werkzaamheden uitgevoerd en alles gebeurde binnen het afgesproken tijdsbestek. Alle losse snoeirommel werd netjes verzameld en opgeruimd.
Al met al een zeer positieve ervaring.

Beoordeel Hoveniersbedrijf J.W. Rink

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen