Hovenier Jos de Wit

Hovenier Jos de Wit uit Almere heeft al ruim 35 jaar ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, met als specialiteit de aanleg van sierbestrating en waterprojecten. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Hovenier Jos de Wit voor u kan uitvoeren zijn het plaatsen van een tuinhuisje, schutting of beregeningssysteem, of het aanleggen van een gazon, vijver, kleurrijke borders of paadjes. Het onderhoud van uw tuin kunt u het gehele jaar door Hovenier Jos de Wit laten verzorgen tegen een vooraf afgesproken prijs, of u kunt kiezen voor losse onderhoudsbeurten zoals een voorjaars- of winterbeurt. Maar ook voor klein tuinonderhoud kunt u terecht bij Hovenier Jos de Wit, bijvoorbeeld voor het snoeien van een heg.

Bedrijfsgegevens

Hovenier Jos de Wit
Spaarnestraat 10
1316HJ Almere
KvK: 39088510
Terugbelverzoek: Klik hier
Composiet vlonder en verhoogde borders van stapelblokken 1
Composiet vlonder en verhoogde borders van stapelblokken 2
Palmboom in plantenbak van stapelblokken voor houten schutting
Trappetje naar verhoogd terras met tuinset
Tuin met hoogteverschillen en bestrating van waaltjes
Natuurlijke vijver 1
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Michael van der Tweel
03-10-2020, 14:48
Jos is de hobby tuinman die je absoluut NIET moet inhuren. De zelf bekroonde “hovenier” laat je achter met nog 3uur werk. Hij veegt niks aan en laat je achter in de zooi. In ons laatste contact moest ik erachter komen dat hij diverse lamp snoeren heeft doorgeknipt. Wat per ongeluk kan gebeuren natuurlijk. Bij het confronteren hiervan is hij met de noorderzon vertrokken. Jos, ik hoop dat je trots bent op het werk wat je hebt achtergelaten. Top vent. 😂🖕

Beoordeel Hovenier Jos de Wit

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen