Lindeman Schuttingen

Bij Lindeman Schuttingen uit Almere kunt u terecht voor een nieuwe schutting. Ze werken door heel Nederland in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Daarnaast werken ze veel samen met hoveniersbedrijven en bouwbedrijven, maar ook in veel nieuwbouwprojecten waar toekomstige bewoners zelf het initiatief nemen om gezamenlijk tuinafscheidingen te laten plaatsen. Lindeman Schuttingen is gespecialiseerd in het plaatsen van hout beton schutting, waarbij de tuinschermen vrij van de grond staan door de betonnen onderplaten en de schutting dus langer mee gaat. En door verschillende houtsoorten en betonsystemen met elkaar te combineren is er van alles mogelijk. Zo kunt u kiezen voor grenen, vuren, douglas of hardhout en uit betonsystemen in de kleuren wit grijs, antraciet en zwart. Tenslotte kunnen ze ook poorten voor u plaatsen, die zorgen voor meer veiligheid en privacy in uw tuin. Heeft u interesse in een schutting of poort van Lindeman Schuttingen? Neem dan via deze pagina geheel vrijblijvend contact met ze op om te informeren naar de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

Lindeman Schuttingen
Supremesstraat 7
1311JH Almere
KvK: 71966943
Terugbelverzoek: Klik hier
Hout beton schutting
Hout beton schutting met zwarte betonelementen
Hout beton schuttingen plaatsen in nieuwbouwwijk
Hout beton schutting met poort
Achtertuin met hout beton schuttingen als erfafscheiding
Tuinpoorten plaatsen
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Jimmy Abdoelkarim
28-01-2022, 20:18
28 Jan 2022 schutting vakkundig en netjes geplaatst door Bas in Utrecht, ben heel erg tevreden over, zeker een aanrader, bedankt.

Beoordeel Lindeman Schuttingen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen