Hoveniersbedrijf 't Hofland

Hoveniersbedrijf ‘t Hofland is al ruim 30 jaar actief in Amersfoort en omstreken, en de drijvende krachten achter het bedrijf zijn Frank en Janette van den Bunt. Hoveniersbedrijf ‘t Hofland werkt voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen, en ze staan klaar om voor u een tuinontwerp te maken, een nieuwe tuin aan te leggen of het onderhoud aan uw tuin uit te voeren. Het hoveniersbedrijf is de laatste jaren snel gegroeid, maar nog steeds werken ze met evenveel passie aan zowel kleine tuinen als grote bedrijfsterreinen. Hoveniersbedrijf ‘t Hofland beschikt over alle benodigde gereedschappen en een modern wagen- en machinepark, waardoor ze thuis zijn in elke tuin.

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf 't Hofland
Heiligenbergerweg 203
3816AJ Amersfoort
KvK: 31029581
Terugbelverzoek: Klik hier
Zwembad in tuin
Houten overkapping en straatwerk van grote antraciet tegels
Trendy dakterras met kunstgras en witte bloembakken
Terrasoverkapping met loungeset in achtertuin
Zithoek met pergola en natuurstenen tegels
Houten pergola boven bloembak van stapelblokken
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Christiaan
09-10-2020, 15:17
Wij hebben 't Hofland gevraagd een offerte uit t brengen voor het aanpakken van onze voor- en achtertuin. Bij het uitbrengen van de offerte werd ons verteld dat er in totaal 1,5 week werk zou zijn. Wanneer wij de arbeidsuren op de offerte vergeleken met deze tijdsinschatting leek ons dit op een redelijke prijs uit te komen, dus we zijn met de offerte akkoord gegaan.

Echter bleek dat de werkzaamheden (die verder overigens uitstekend zijn uitgevoerd) in de praktijk geen 1,5 week, maar 3,5 dag kostten. Ruim de helft dus, wat er gewoon op neerkomt dat de arbeidsduur bij het maken van de offerte verkeerd is ingeschat.

We hebben dit meerdere malen teruggekoppeld en hebben uiteindelijk een minimale korting gekregen, maar kregen al snel te horen dat "dit is hoe 't Hofland werkt" en dat als we niet binnen 8 dagen de factuur betaalden er een incasso-bureau op ons werd afgestuurd.

Onderaan de streep hebben we een uurtarief van EUR 89 (excl. BTW) aan deze hovenier betaald, terwijl op de offerte is gerekend met een uurtarief van EUR 48,50 (excl. BTW). We begrijpen dat een offerte soms positief of negatief kan uitvallen en zijn bereid daarin redelijk te zijn, maar bijna het dubbele uurtarief vragen is voor ons simpelweg schandalig.

Wees bij deze hovenier dus zeer kritisch in het offerte-traject, want dit is blijkbaar hoe zij hun geld graag verdienen...

Beoordeel Hoveniersbedrijf 't Hofland

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen