J.L.U. Tuinen

J.L.U. Tuinen uit Amstelveen is een allround hoveniersbedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. De klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en het werkgebied beslaat de regio groot Amsterdam. De aanleg van een nieuwe tuin begint met een goed ontwerp, en hiervoor komt J.L.U. Tuinen bij u langs om uw wensen, ideeën en uw budget te bespreken. Op basis daarvan wordt een tuinontwerp uitgewerkt, en als u daar helemaal tevreden over bent kan er gestart worden met de realisatie. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die ze daarbij zoal voor u kunnen uitvoeren zijn het aanleggen van een terras en andere bestrating en sierbestrating, het plaatsen van een schutting of andere tuinafscheiding, het aanleggen van een vijver, zwemvijver of andere waterpartij, het installeren van verlichting, elektra en beregening, het aanbrengen van beplanting en het maken van bouwkundige elementen zoals een vlonder, pergola, overkapping, carport, tuinhuis of serre. Tenslotte kunt u bij J.L.U. Tuinen ook terecht voor boomverzorging en het onderhoud van uw tuin, als u hier zelf geen tijd voor heeft of dit om een andere reden zelf niet kunt doen. Bij interesse in die diensten van J.L.U. Tuinen kunt u via deze pagina geheel vrijblijvend contact met ze opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

J.L.U. Tuinen
Amsteldijk Zuid 117
1188VJ Amstelveen
KvK: 60678593
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuinaanleg Amstelveen
J.L.U. Tuinen
J.L.U. Tuinen
Tuinaanleg met terras, gazon en vijver
Tuinaanleg met terras, gazon en vijver
Tuin met groot gazon, terras en vijver
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 4.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
A.H.J. van Strien
26-02-2024, 12:15
Helaas geen mailtje gekregen om een afspraak te maken om de twe bomen te komen bekijken en een offerte te maken. Had een tweetal foto's van de betreffende bomen gestuurd
CJJ Houweling
03-12-2022, 13:12
Slecht. Er is geen enkele reactie of contact geweest op onze aanvraag.
Enny Bosman
29-03-2022, 04:05
Fijne ervaring, mooi resultaat.Jan heeft goed geluisterd naar onze wensen en dat gecombineerd met vakkennis in de uitvoering.
Vlot aangepakt en zorgvuldig uitgevoerd

Beoordeel J.L.U. Tuinen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen