/assets/img/header-08.jpg

Hengeveld Ongediertebestrijding + Groen

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Hengeveld Ongediertebestrijding + Groen, gevestigd in De Heurne in de provincie Gelderland. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken Hengeveld Ongediertebestrijding + Groen voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in De Heurne.

Hengeveld Ongediertebestrijding + Groen
Deze foto is niet van het werk van Hengeveld Ongediertebestrijding + Groen. Zelf uw afbeeldingen beheren? Maak gratis een account aan.

Bedrijfsgegevens

Hengeveld Ongediertebestrijding + Groen
Keizerweg 2 a
7095AX De Heurne
KvK: 51176378
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Hengeveld Ongediertebestrijding + Groen

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

02-08-2021, 10:30

We hadden last van ongedierte hiervoor hebben we de hulp ingeroepen van Hengevelde hij was binnen een paar uur bij ons en heeft ons advies en een bestrijdingsmiddel gegeven nu na twee weken is hij op verzoek langs gekomen om de situatie opnieuw te beoordelen waar wij heel blij mee zijn . Ofwel goed advies Fijne man om mee te overleggen Goed betaalbaar Goede service Je mag altijd bellen zegt hij

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus