A.C. van der Grift Tuinen

A.C. van der Grift Tuinen uit Den Dolder is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Voordat er begonnen wordt met de aanleg of renovatie van uw tuin wordt er eerst een tuinontwerp gemaakt, dit gebeurt op basis van uw wensen en aangevuld met advies door A.C. van der Grift Tuinen, om uiteindelijk tot een harmonieus geheel te komen. De daadwerkelijke werkzaamheden worden uitgevoerd door het team van zes vakbekwame hoveniers die werkzaam zijn bij A.C. van der Grift Tuinen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die ze voor u uit kunnen voeren zijn het leggen van bestrating, het plaatsen van een schutting, het maken van een pergola, het installeren van een sproeisysteem en het aanleggen van een vijver. Voor tuinonderhoud kunt u bij A.C. van der Grift Tuinen kiezen voor losse onderhoudsbeurten, zoals een voorjaars- of najaarsbeurt, een snoeibeurt of gazononderhoud, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor periodiek onderhoud in abonnementsvorm, zodat uw tuin er het gehele jaar door netjes bij ligt.

Bedrijfsgegevens

A.C. van der Grift Tuinen
Willem Arntszlaan 135
3734EE Den Dolder
KvK: 30062560
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuin met grote houten pergola
Strakke vijver
Tuin met strakke lijnen en veel groen
Strakke vijver met verschillende niveaus
Houten blokhut met veranda
Houten vlonder bij natuurlijke vijver
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Ruud Tensen
20-01-2022, 18:50
goed bedrijf ,helaas te duur
Elselien Sonnevijlle
27-12-2021, 18:29
Snelle reactie, snel ontwerp gemaakt aansluitend bij onze wensen. Binnen 3 weken na het eerste contact ligt de tuin erin. Adriaan is makkelijk bereikbaar en denkt echt mee. Heel tevreden en een aanrader.

Beoordeel A.C. van der Grift Tuinen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen