/assets/img/header-08.jpg

Donny Vos Tuinen

Donny Vos Tuinen uit Den Haag is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, ze kunnen uw tuin van A tot Z voor u verzorgen. Voor de aanleg van een nieuwe tuin komen ze eerst bij u langs om uw wensen en ideeën in kaart te brengen, en op basis daarvan geven ze u een op maat gemaakt advies en wordt er een ontwerp gemaakt. Wanneer u daar tevreden over bent en akkoord gaat met de offerte kan er begonnen worden met de realisatie. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Donny Vos Tuinen hierbij zoal voor u uit kan voeren zijn het leggen van bestrating en sierbestrating, het aanleggen van een gazon of vijver, het maken van een vlonder, het bouwen van een overkapping en het aanleggen van bijzondere tuinverlichting. Tenslotte kunt u na de oplevering Donny Vos Tuinen ook inschakelen voor het onderhoud, als u zelf geen groene vingers heeft of dit om een andere reden niet zelf kunt doen. Ze bieden op maat gemaakte onderhoudscontracten, van een jaarlijkse snoeibeurt tot wekelijks onderhoud, zodat u er zeker van bent dat uw tuin er altijd mooi en verzorgd bij ligt.

Tuin met bestrating, split en houten vlonder, pergola en schutting 1
Tuin met bestrating, split en houten vlonder, pergola en schutting 2
Tuin met bestrating, split en houten vlonder, pergola en schutting 3
Tuin met veel houten elementen zoals pergola, vlonder en tuinmeubels
Achtertuin met gazon, vlonders en sierbestrating
Houten schuurtje met overkapping en vlonder aan het water
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Donny Vos Tuinen
Trezoriersdreef 99
2542KP Den Haag
KvK: 60069600
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Donny Vos Tuinen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Sharien
26-03-2020, 15:12

Wat een fantastisch werk hebben Donny en zijn team afgeleverd! Wij hadden bij de kennismaking al meteen een goed gevoel bij Donny. Geen zakelijk gedoe maar een gewoon gesprek over onze ideeën en wensen. Donny heeft goed naar ons geluisterd en kwam met treffende voorbeelden en antwoord. Nog een extra pluim verdient het team voor het snel klaren van de opdracht. Er wordt flink doorgewerkt zonder poespas! Ik zou Donny 100% aanraden als je je tuin met veel vakmanschap, expertise en ook vooral snelheid aangelegd wil hebben!

Hoveniers in de buurt