Hoveniersbedrijf Klein Zwitserland

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Hoveniersbedrijf Klein Zwitserland, gevestigd in Den Haag in de provincie Zuid-Holland. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken Hoveniersbedrijf Klein Zwitserland voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Den Haag.

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf Klein Zwitserland
Klatteweg 125
2597KA Den Haag
KvK: 66609577
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Hoveniersbedrijf Klein Zwitserland

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Levi
22-05-2023, 14:34
Hoveniersbedrijf Klein Zwitserland is absoluut uitstekend. Ik ben uitermate tevreden met hun professionele en kwalitatieve diensten. Het team van hoveniers heeft een scherp oog voor detail en heeft mijn tuin prachtig getransformeerd. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en hebben deze perfect weten te vertalen naar het ontwerp. Het onderhoud van mijn tuin wordt ook zorgvuldig uitgevoerd, met oog voor de gezondheid van de planten en het creëren van een harmonieus geheel. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om te luisteren. Ik kan Hoveniersbedrijf Klein Zwitserland ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig tuinonderhoud en professionele service.

Beoordeel Hoveniersbedrijf Klein Zwitserland

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen