Meratus Hoveniers

Bij Meratus Hoveniers uit Ede kunt u terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Het begint allemaal met het opstellen van een tuinontwerp. De hoveniers van Meratus nemen samen met u uw voorkeuren, wensen en verwachtingen door en maken op basis daarvan een tuinontwerp. Daarna kan er begonnen worden met de daadwerkelijke aanleg, u kunt dit in zijn geheel door Meratus Hoveniers laten uitvoeren of u kunt besluiten om zelf mee te helpen om kosten te besparen. En als u na de oplevering van uw nieuwe tuin geen tijd of zin heeft om het onderhoud zelf uit te voeren kunt u dit ook laten doen door Meratus Hoveniers. U kunt kiezen uit verschillende onderhoudsabonnement op maat, zoals bijvoorbeeld wekelijks onderhoud, zomer- en winterklaar maken van uw tuin of losse onderhoudsbeurten voor bijvoorbeeld het snoeien van bomen, heggen en hagen of het vervangen van beplanting.

Bedrijfsgegevens

Meratus Hoveniers
Lunterseweg 68 a
6718WG Ede
KvK: 85170119
Terugbelverzoek: Klik hier
Meratus Hoveniers
Meratus Hoveniers
Meratus Hoveniers

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Koen
18-01-2021, 23:33
Deze oplichters hebben mijn hele heg verpest, echt niet strak gesnoeit en veel te duur ook, afgeraffeld werk voor een hoofdpijs.
Petra
18-01-2021, 23:31
Hier mijn inrit en tuin laten doen, na een week werkte de verlichting niet, alles is echt slecht afgewerkt en ik kreeg mijn geld niet terug! Henk hol is naar mijn mening echt een oplichter

Beoordeel Meratus Hoveniers

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen