Henselmans Hoveniers

Henselmans Hoveniers uit Heeze is gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Maar daarnaast kunt u ook voor andere werkzaamheden bij Henselmans Hoveniers terecht, zoals het maken van een tuinontwerp, het leggen van bestrating en sierbestrating, het plaatsen van tuinafscheiding zoals een schutting of haag, en het installeren van een beregeningsinstallatie of sproeisysteem. Henselmans Hoveniers beschikt over een goed ingericht machinepark waardoor ze vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uit kunnen voeren. Zoon Stefan werkt sinds 2017 mee in het familiebedrijf, na het afronden van zijn hoveniersopleiding, en in die tijd heeft hij een aantal certificaten behaald op het gebied van motorzagen, klimtechnieken en zware velling. Hierdoor kunt u bij Henselmans Hoveniers tegenwoordig ook terecht voor het rooien en snoeien van bomen. Of het nu gaat om grote of kleine bomen, bomen op een beperkte ruimte die niet zomaar kunnen vallen, bij Henselmans Hoveniers bent u aan het juiste adres.

Bedrijfsgegevens

Henselmans Hoveniers
Kruis 22
5591LA Heeze
KvK: 17162712
Terugbelverzoek: Klik hier
Houten veranda met schaduwdoek en tuinhaard bij vijver 1
Houten veranda met schaduwdoek en tuinhaard bij vijver 2
Moderne tuin met waterornament
Zithoek met overkapping bij rond gazon
Achtertuin met plantenbakken van stapelblokken en kleine vijver
Tuinaanleg met bestrating, graszoden en houten schutting 1
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Max
26-08-2021, 17:16
Dit bedrijf heeft in Sterksel bij een buurman de tuin aangelegd. Ze werken erg slordig. Het maakt ze niet uit wat rondom hun werkplaats gebeurt. Door het zagen van klinkers en tegels in de tuin van mijn buurman is mijn tuin vies geworden. Mijn planten zijn volledig bruin van stof geworden. Ook de grond is bruin en bedenkt door een dikke bruine laag stof van het zagen. Het lijkt alsof zij in mijn tuin hebben gewerkt en zo rotzooi hebben achtergelaten. Ik zit nu met de vervuilde grond en planten die bedenkt zijn met een dikke laag bruine stof. Dit lijkt bij dit bedrijf normale gang van zaken te zijn. Ze hebben het gewoon zo bij mij in de tuin achterhalen.

Beoordeel Henselmans Hoveniers

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen