Hoveniersbedrijf Hermans

Hoveniersbedrijf Hermans is opgericht op 1 januari 1987, en het bedrijf is sindsdien uitgegroeid van een eenmanszaak tot een allround hoveniersbedrijf met zeven vakbekwame medewerkers. Hoveniersbedrijf Hermans beschikt over een ultramodern machinepark en bijbehorende vervoersmiddelen, waardoor ze elke opdracht geheel in eigen beheer en onder eigen verantwoordelijkheid kunnen uitvoeren. Van het begin van het werk tot de oplevering zijn ze aanspreekbaar op het eindresultaat. Particulieren en bedrijven kunnen bij Hoveniersbedrijf Hermans terecht voor een totaal nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin. Daarnaast kunt u Hoveniersbedrijf Hermans inschakelen voor het onderhoud aan uw tuin, u kunt kiezen voor een eenmalige voorjaars- of najaarsbeurt of voor een onderhoudscontract. Met een onderhoudscontract verzorgt Hoveniersbedrijf Hermans uw tuin het gehele jaar door, waarbij in elk seizoen de juiste werkzaamheden worden uitgevoerd. En dat alles voor een vaste prijs, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf Hermans
Havenstraat 40
7553GG Hengelo
KvK: 06055645
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Vrachtwagen van Hoveniersbedrijf Hermans
Bestrating met klinkers en tegels van verschillend formaat
Schutting plaatsen 1
Schutting plaatsen 2
Schutting plaatsen 3
Nieuw gazon met graszoden 1
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 1 beoordeling
Leo Boonstra
02-03-2021, 16:42
Goedemorgen met Boonstra van 't Veld 8 te Almelo willen jullie alsjeblieft die overgebleven stenen weghalen aan de weg voor 't Veld 9 voor de deur op de openbare weg die staan daar wel erg gevaarlijk vind ik en mijn zoon komt aanstaande donderdag met aanhangers om op onze oprit te parkeren en dat gaat dan heel lastig worden bij voorbaat mijn dank.
Met vriendelijke groet,
L.Boonstra 't Veld 8

Beoordeel Hoveniersbedrijf Hermans

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen