/assets/img/header-08.jpg

van der Veen Tuin- en Landschapsvormgeving

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over van der Veen Tuin- en Landschapsvormgeving, gevestigd in Leidschendam in de provincie Zuid-Holland. U kunt via deze pagina eenvoudig contact met het bedrijf opnemen door te bellen of een bericht te sturen. Daarnaast vindt u een overzicht van de werkzaamheden van dit bedrijf, zo kunt u snel zien welke zaken van der Veen Tuin- en Landschapsvormgeving voor u kan verzorgen. Tenslotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring heeft met dit bedrijf.

Zoekt u een ander bedrijf? Bekijk dan andere hoveniers en bedrijven in Leidschendam.

van der Veen Tuin- en Landschapsvormgeving
Deze foto is niet van het werk van van der Veen Tuin- en Landschapsvormgeving. Zelf uw afbeeldingen beheren? Maak gratis een account aan.

Bedrijfsgegevens

van der Veen Tuin- en Landschapsvormgeving
Nieuwstraat 29 a
2266AA Leidschendam
KvK: 50624032
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel van der Veen Tuin- en Landschapsvormgeving

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Hoveniers in de buurt