Heinneman Tuincreatief

Bij Heinneman Tuincreatief uit Neede kunnen zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers terecht voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Het bedrijf is in 2009 opgericht door Edward Heinneman, nadat hij daarvoor eerst een aantal jaar werkervaring heeft opgedaan bij een verschillende andere hoveniersbedrijven. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Heinneman Tuincreatief zoal voor u kan uitvoeren zijn grondwerk en grondverzet, het aanleggen van sierbestrating en halfverhardingen, het aanbrengen van beplanting, het aanleggen van een gazon, vijver of andere waterpartij, het installeren van een beregeningsinstallatie en timmerwerk zoals een schutting, vlonder of pergola. Tenslotte kunt u ook het onderhoud van uw tuin laten verzorgen door Heinneman Tuincreatief als u hier zelf geen tijd voor heeft of dit vanwege een andere oorzaak niet zelf kunt doen. Denk hierbij aan tuinonderhoud zoals een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt, het snoeien van bomen, hagen en planten, het onderhouden van uw gazon of vijver, het verwijderen van onkruid en het bemesten van uw tuin.

Bedrijfsgegevens

Heinneman Tuincreatief
Weemerhof 47
7161CG Neede
KvK: 09196480
Terugbelverzoek: Klik hier
Heinneman Tuincreatief
Heinneman Tuincreatief
Heinneman Tuincreatief

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 4 beoordelingen
A. G. C. Dekker
17-10-2023, 15:44
Mijn voortuin was aan renovatie toe en daarom heb ik een offerte aangevraagd bij dit bedrijf. Die kreeg ik al vrij snel en was zeer uitvoerig. Het afgesproken bedrag was ook zeer redelijk! De werkzaamheden verliepen erg vlot en deskundig. De voortuin is nu klaar en heeft een grote transformatie ondergaan. Als alle planten goed aanslaan, heb ik het hele jaar door zowel groene als bloeiende planten. Natuurlijk moet alles nog verder groeien en uitstoten, maar dan is er daarna nog maar weinig onderhoud nodig. Precies wat mijn bedoeling was! Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen. Uitstekend werk, uitstekende prijs en prima advies erbij.
M Wassink
16-10-2023, 17:26
Jozien Jager
15-05-2023, 08:58
Edward Heinneman reageerde nog dezelfde dag op mijn aanvraag. De week daarna kwam hij kijken en nog een week later was de klus al geklaard. Edward denkt mee en ziet creatieve oplossingen. Heel vakkundig en gedreven! Ik zou Heinneman Tuincreatief zeker aanbevelen. Blij met mijn tuin!
Michiel Ingen-Housz
28-07-2021, 22:11

Beoordeel Heinneman Tuincreatief

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen