Top Tuintotaal

Top Tuintotaal uit Nieuw-Lekkerland is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Ze kunnen u helpen met het maken van een tuinontwerp op basis van uw wensen en budget dat daarna als blauwdruk kan worden gebruikt voor het aanleggen of renoveren van uw tuin. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Top Tuintotaal zoal voor u kan realiseren zijn grondwerk, het leggen van bestrating en sierbestrating, het aanbrengen van beplanting en het maken van beschoeiingen, damwanden, vlonders en andere houtconstructies. Tenslotte kunt u ook het onderhoud van uw tuin laten verzorgen door Top Tuintotaal, zoals het onderhouden van uw gazon en borders en het knippen en snoeien van hagen, heesters en bomen. Daarnaast kunnen ze ook seizoensonderhoud voor u verzorgen, zoals een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken van uw tuin. Het is ook mogelijk om het tuinonderhoud uit te voeren op basis van een onderhoudscontract, zodat u precies weet welke werkzaamheden wanneer uitgevoerd zullen worden door Top Tuintotaal en voor welke prijs.

Bedrijfsgegevens

Top Tuintotaal
Jupiterstraat 1
2957HA Nieuw-Lekkerland
KvK: 69309833
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuinaanleg met vijver en houten schuurtje met overkapping 1
Tuinaanleg met vijver en houten schuurtje met overkapping 2
Voortuin met klinkers, buxus en plantenbakken van stapelblokken
Onderhoudsarme voortuin met bloembakken en split
Tuinafscheiding van leibomen voor gemetselde muur
Landelijke tuin 1
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen
R.P.R Dollart
22-02-2024, 16:04
Na weken zoeken naar de geschikte hovernier ben ik beland bij top tuintotaal.
Als vakman zelf zie je direct met wie je te maken hebt.
Hij kwam direct schappelijk over.
Reageer snel.
Hij denk mee, houd zich aan de afspraken en aller belangrijkste hij doet wat er afgesproken is. Heel duidelijk waar je aan toe bent.
Mark Spans
23-12-2020, 13:42
Dit jaar een offerte bij Top Tuintotaal laten maken om onze voortuin te laten renoveren en te voorzien van nieuwe keramische tegels (60x60x4).
Bij de oplevering (november 2020) bleek dat een aantal keramische tegels flink beschadigd waren en dat de tuin niet goed op afschot lag.

Wij kregen van Top Tuintotaal het bericht dat de beschadigingen binnen een marge vielen en dat het ook buitentegels waren?! Na onderzoek door ons bleek de leverancier en de fabrikant hier heel anders over dachten.

Het bleek dat Top Tuintotaal de nieuwe keramische tegels niet op de juiste wijze verwerkte, "koud" op een kruiwagen vervoerde, de tegels op hun rand omkeerde, optilde en geen zuignap gebruikte om deze te plaatsen. Ook het zaagwerk liet vaak de wensen over waardoor op een aantal tegels de randen kapot waren en de afwerking behoorlijk slecht was.
Na veel aandringen, telefonisch en email contact met het verzoek tot herstel is onze voortuin beter op afschot gelegd en de kapotte tegels vervangen door nieuwe tegels.
Bij deze oplevering (2) bleek nota bene dat er wederom een aantal keramische tegels, die voorheen nog heel waren, kapot waren.
Zelfs niet gezaagde tegels (60x60) waren op de randen gewoon kapot.
Een aantal gezaagde tegels waren zelfs tussen de gevel en de eerste rij tegels ertussen geslagen waardoor deze helemaal klem lagen.
Wij namen hier wederom geen genoegen mee en eiste verbetering en herstel. Uiteindelijk, na veel contact met Top Tuintotaal kwamen er nieuwe tegels, een zuignap om deze te plaatsen en is onze voortuin hersteld.

Top Tuintotaal vond ons uiteindelijk kritisch, maar even serieus... mogen wij niet kritisch zijn als klant/consument? Jammer dat dit ons erg veel energie heeft gekost, een flinke teleurstelling als je kijkt naar hun website, praktijk is echter dus anders.

Nadat wij contact hadden opgenomen omdat er veel tegels kapot waren kregen wij te horen dat wij maar op onze knieën met een vergrootglas en tandenborstel moesten gaan controleren. Dit ging ons te ver en zijn toen in de email geklommen om hem te sommeren tot herstel. Ook hebben wij dit doorgegeven aan de leverancier en de fabrikant.

Top Tuintotaal heeft 2 jongens in dienst, van relatieve jonge leeftijd.
In totaal 3 man sterk. De 1 weet niet precies wat de andere doet en andersom. Dit merk je heel sterk als je een gesprek probeert aan te gaan. De eigenaar zegt dan gewoon dat je met die jongens geen gesprek aan moet gaan omdat men het niet weet. Als klant/consument sta je dan te kijken naar een proces wat technisch niet kloppend is. Het is dus wachten totdat de eigenaar ook ter plaatse is, en zelfs dan gaat het verkeerd.

Beoordeel Top Tuintotaal

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen