/assets/img/header-08.jpg

Heijboer Boomverzorging

Boomverzorger, erkend boomveiligheidscontroleur en European Tree Worker uit Nieuwerkerk, in Schouwen-Duivenland. Als boomspecialist zorg ik ervoor dat boom en mens goed samengaan. Voor en veilige én duurzamere omgeving. Vandaar mijn visie: “makes trees and people live together”. Ik denk hierin graag met u mee!

Boom kappen
Boom kappen met kettingzaag
Boom kappen met behulp van klimtechnieken
Berk kappen
Takken versnipperen
Grote coniferen verwijderen
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Heijboer Boomverzorging
Zwanenburgseweg 5 54
4306NT Nieuwerkerk
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel Heijboer Boomverzorging

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 5 beoordelingen

Beoordelingen

16-02-2021, 20:10

Luuc Heijboer heeft een grote ceder en enkele kleinere bomen gesnoeid en een conifeer verwijderd. Het werk werd snel en stipt uitgevoerd met uitstekend materiaal. Luuc heeft grote kennis van zijn werkterrein en geeft prima adviezen. We hopen dat hij nog lang onze bomen kan begeleiden.

21-12-2020, 20:42

Luuc heeft in een halve dag een 15 meter hoge conifeer verwijderd en afgevoerd. Luuc is een echte vakman. En ik ben zeer tevreden over de door hem uitgevoerde werkzaamheden.

08-12-2020, 19:57

Ben je op zoek naar een vakman op het gebied van Boomverzorging of rooiing dan ben je bij Luuc Heijboer op het juiste adres. Een vriendelijke jonge gast, die zijn afspraken na komt. Heel vakkundig in zijn werk, ik heb met respect staan te kijken hoe hij bij ons 2 berken heeft gerooid. Alles netjes opgeruimd en tegen een goede prijs. Echt een man uit het goede hout gesneden.

29-03-2020, 16:16

Alles is eigenlijk best uitmuntend te noemen. Vriendelijk, eerlijk, nette prijs, keurig werk, ruimt ook nog netjes op. Bij mij moesten 2 enorme bomen gekapt worden, Luc heeft de klus keurig netjes geklaard. De buren kwamen langs om ook bij hen een oude eik te kappen, aangezien zij dachten dat deze van binnenuit hol zou zijn. Zij kregen te horen dat de boom nog heel gezond was en dat kappen om die reden niet hoeft. Kortom eerlijk en probeert je zeker niets aan te smeren.

04-03-2020, 06:41

Luuc heeft mijn bomen gesnoeid. Ik ben heel tevreden. Hij kon goed uitleggen wat en waarom hij iets afzaagde. Vakbekwame boomverzorger. Hij is European Tree Worker. Met zijn Forst rups versnipperaar heeft hij het snoeihout versnipperd

Hoveniers in de buurt

Plaats een klus