Zoek Je Hovenier

Zoek Je Hovenier, een hoveniersbedrijf die net verder gaat dan de meeste hoveniers. Wij bouwen alles custom made en exact naar wens van de klant. Er is NIETS wat wij niet kunnen maken. Precisie en netjes werken vallen klanten en bezoekers op. Bij elke tuin staan we er in "als of het onze eigen tuin is".

We zijn een hoveniersbedrijf en leggen geen tapijt, lees kunstgras. Dit hoort niet in een tuin net als een volledig dicht bestraatte tuin. Het is niet alleen niet meer van de tijd maar een tuin heeft direct met de natuur van doen en het is niet een verlengde woonkamer. Afwatering en plek voor insecten, vogels, etc. is een must voor de natuur. Als tuinbezitter ben u hier mede verantwoordelijk voor.

Of het een nu een landelijke tuin, modeltuin, design tuin moet worden, we zijn van alle markten thuis.

Bedrijfsgegevens

Zoek Je Hovenier
Mr. van Houtenstraat 8
6535XP Nijmegen
KvK: 66310261
Terugbelverzoek: Klik hier
Zoek Je Hovenier
Zoek Je Hovenier
Zoek Je Hovenier

Werkzaamheden

Beoordelingen

Zoek Je Hovenier heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Zoek Je Hovenier

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen