/assets/img/header-08.jpg

MV Wood & Garden

MV Wood and Garden is jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rhoon. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden in en rondom uw tuin. Ook kunnen zij helpen met de aanleg van uw tuin. Denk aan straatwerk, het maken van een prieel en het plaatsen van een schutting, vlonder of overkapping. Zoekt u iemand die kunstgras kan leggen of speeltoestellen kan plaatsen? Ook dan bent u bij MV Wood and Garden aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

MV Wood & Garden
MV Wood & Garden
MV Wood & Garden
MV Wood & Garden
MV Wood & Garden

Bedrijfsgegevens

MV Wood & Garden
Kobalt 49
3162ZB Rhoon
KvK: 72718307
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Beoordeel MV Wood & Garden

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

31-08-2020, 04:52

Professionele aanpak van een ondernemer met oor voor wensen van de klant en oog voor detail en gretig een mooi product neer te zetten. . . . Er werden in de offerte fase verschillende opties geopperd en dus meegedacht om het geheel tot een succes te laten worden. MV Wood en Garden is zeker aan aanrader

27-08-2020, 16:12

Goed bedrijf. Een Aanrader! luisterd naar wensen , geeft goed advies. Werkt netjes en hard. Zeer tevreden over onze keurig aangelegde tuin en overkapping met bar. Bedankt MV Wood and Garden wij zullen vele uurtjes doorbrengen in onze mooie tuin.

Hoveniers in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.