De Levensboom

De Levensboom is een hoveniersbedrijf in Rottum, Groningen. De eigenaar van het bedrijf is Roelf-Jan Buurma. Hij heeft van jongs af aan al een passie voor de natuur. Hij heeft een studie gevolgd voor het vak hovenier en boomteelt en heeft bij diverse hoveniersbedrijven stage gelopen. Hiernaast heeft hij ook nog veel zelfstudie gedaan en veel praktijkervaring opgedaan. Roelf-Jan vindt het belangrijk om goed naar de klant te luisteren en zoveel mogelijk op een biologische manier te werk te gaan en de natuur zoveel mogelijk te ontzien. U kunt bij De Levensboom terecht voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Ook kan Roelf-Jan u alleen voorzien van advies of een tuinplan voor u uit kunnen werken. Ook voor uw tuinonderhoud of de reiniging van gevels, terrassen en dakgoten bent u bij De Levensboom aan het juiste adres. Neem telefonisch contact op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Bedrijfsgegevens

De Levensboom
Jacob Tilbusscherweg 17
9998XB Rottum
KvK: 68392966
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuinonderhoud
Tuinaanleg
Beplanting
Tuinonderhoud
De Levensboom
De Levensboom
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Saskia Korteweg
06-07-2022, 17:44
De oprit is weer helemaal mooi straks. Roelf-Jan is heel prettig in de omgang. Een echte vakman! Bedankt voor de mooie oprit!

Beoordeel De Levensboom

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen