Berghorst Dienstverlening

Wij zijn u graag van dienst met alles wat met uw tuin te maken heeft. Voor zowel grote als kleine projecten. Wij verzorgen elk project met evenveel passie en aandacht.

Voor ons is het erg belangrijk om u als klant te betrekken bij het aanleggen van uw tuin. Goed communiceren tussen het aanleg team en opdrachtgever is voor ons erg belangrijk.

Wij begeleiden het hele proces, van ontwerp tot aan de realisatie en alle bijkomstigheden. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar!

De mogelijkheden omtrent het aanleggen van een tuin zijn eindeloos en afhankelijk van uw wensen en budget. Daarbij zijn er talloze mogelijkheden voor elk budget. Hoe gaan we bij ons aan het werk voordat we een tuin aan gaan leggen?

Allereerst vinden wij het erg belangrijk om een persoonlijk gesprek bij u thuis in te plannen. In dit gesprek wordt gekeken naar de mogelijkheden en de wensen die u heeft. Aan de hand van dit gesprek wordt een eventueel ontwerp en offerte een aangeboden.

Bedrijfsgegevens

Berghorst Dienstverlening
Lomodisweg 6
8084ET 't Harde
KvK: 74745344
Terugbelverzoek: Klik hier
Tuinaanleg Nunspeet
Planten van lei sierappelbomen en aanbrengen In-Lite
Aanleg terras VT wonen keramische terrastegels, Aanbrengen bamboe.
Plaatsen Douglas berging Zwolle.
Border aanplanten met leibomen
Aanleg voortuin verhoogde plantenbakken.
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Berghorst Dienstverlening heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Berghorst Dienstverlening

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Klus plaatsen