Hogo-Groen

Hogo-Groen uit Ulvenhout heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Wat uw wensen voor uw tuin ook zijn, het team van hoveniers van Hogo-Groen kan ze voor u realiseren. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die ze zoal voor u kunnen uitvoeren zijn grondwerk, rioolwerk, het leggen van bestrating en sierbestrating, het aanbrengen van beplanting, het aanleggen van een gazon of kunstgras, het maken van een vijver, het plaatsen van een schutting, het maken van een pergola, het bouwen van een tuinhuis op maat, het aanleggen van tuinverlichting en het installeren van een sproei installatie. Tenslotte kunt u ook het onderhoud van uw tuin door Hogo-Groen laten verzorgen als u hier zelf geen tijd voor heeft of hier door een andere reden niet aan toe komt. Ze kunnen hiervoor vrijblijvend bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken en samen met u een onderhoudsplan voor uw tuin op te stellen.

Bedrijfsgegevens

Hogo-Groen
Grimhuijsenstraat 3
4851AA Ulvenhout
KvK: 20073171
Terugbelverzoek: Klik hier
Houten schuurtje met overkapping
Moderne voortuin met grote tegels, grind en witte plantenbakken 1
Moderne voortuin met grote tegels, grind en witte plantenbakken 2
Tuinaanleg met graszoden en trappetje naar verhoogd terras
Plantenbakken van stapelblokken
Houten overkapping met vlonder en loungeset
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Mevr b van den Broek
13-08-2020, 12:16
Zeer nare ervaring met dit bedrijf.... Houtsnippers voor mijn tuinpad besteld ....Ik zei 1 kuub is volgends mij voldoende .... 10 kruiwagens .... Nee, zei Dhr van Gool je moet 2 kuub hebben ... moest gelijk betalen zonder rekening te vragen (dom van mij).... Lang verhaal kort 1 kuub teveel .... tig keer gebeld nam naar tig keer op.... Heb hem gevraagd het restant op te halen en mij de helft terug te betalen .... hij zei denk je dat ik voor jou zo maar tijd vrij kan maken om dat op te halen?Na weer 2 weken afwachten heb ik hem een boos sms bericht gestuurd want hij nam zijn telefoon nooit op, en ik zat met die pallet en halve zak houtsnippers voor mijn huis.Inmiddels 3 maanden later heb ik het maar zelf opgeruimd.Wat een verschrikkelijke man en manier van mensen oplichten.... Ik ga nu mijn tuin opnieuw aanleggen met vaste planten en nieuw gras maar Dhr van Gool levert aan mij en iedereen die ik ken geen grasspriet meer!Mevr van den Broek

Beoordeel Hogo-Groen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen