Jonkers Hoveniers

Jonkers heeft een ruime ervaring in de aanleg en het onderhoud van (bedrijfs)tuinen en openbaar groen. Dit doen we namelijk al sinds 1948! Daarnaast ontwikkelt Jonkers zich steeds meer tot een specialistisch bedrijf. Wij creëren een prettige woon-, werk- en leefomgeving met behulp van groene innovaties.

Groen brengt leven en trekt leven aan, het kleurt de wereld om ons heen. Het biedt rust en ontspanning. In de huidige wereld wordt de natuur echter steeds verder teruggedrongen. Dit terwijl er genoeg mogelijkheden zijn waarin mens en groen wel hand in hand kunnen gaan.

Groen voor iedereen
Jonkers brengt de natuur dichter bij mensen. We laten graag iedereen genieten van groen op een manier die bij hem past. Dit doen we op allerlei manieren en locaties. Bijvoorbeeld met kleurrijke (bedrijfs) tuinen, bloemenweiden in woonwijken, groene gevels en daken in of aan een bedrijfspand en kleurrijke plantsoenen in gemeenten.

Door in te spelen op ieders persoonlijke wensen en door hier op een specialistische manier invulling aan te geven, laten wij u graag zien wat de natuur te bieden heeft.

U kunt bij Jonkers terecht voor:
• Tuinaanleg en tuinonderhoud
• Daktuinaanleg en daktuinonderhoud
• Tuinontwerp en daktuinontwerp
• Vasteplantenconcept Green-to-Colour
• Natuurontwikkeling en bloemenweiden (met resultaatgarantie)
• Onderhoudsarme (bedrijfs)tuinen
• Watermanagement

Gespecialiseerde partner
Wij werken samen met gespecialiseerde partners en besteden veel aandacht aan de scholing van ons personeel zodat we onze vakkennis en vaardigheden naar het hoogste niveau kunnen tillen.

Jonkers hoveniers bv
De meeste werkzaamheden die onder onze groene specialismen vallen, worden uitgevoerd door Jonkers hoveniers bv uit Venlo.

Jonkers daktuinen bv
De aanleg en het onderhoud van groene daken en dakbegroeiing is inmiddels zo populair dat Jonkers hoveniers hiervoor een apart bedrijf heeft opgericht: Jonkers daktuinen bv.

Wilt u meer weten over de toepassing van groen in uw omgeving? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsgegevens

Jonkers Hoveniers
Beckersweg 52
5915PB Venlo
KvK: 12007389
Terugbelverzoek: Klik hier
Jonkers Hoveniers
Jonkers Hoveniers
Jonkers Hoveniers

Werkzaamheden

Beoordelingen

Jonkers Hoveniers heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Jonkers Hoveniers

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen