van Zwam Hoveniers

Van Zwam Hoveniers is al meer dan 25 jaar actief in Wijchen en omstreken met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. De aanleg van een nieuwe tuin begint met het maken van een goed en doordacht tuinontwerp, en hiervoor komt Van Zwam Hoveniers bij u langs om uw wensen, eisen en ideeën in kaart te brengen en een goed beeld te krijgen van de huidige tuin en de omgeving. Op basis hiervan wordt een tuinontwerp uitgewerkt, en wanneer u hier helemaal tevreden over bent en akkoord gaat met de offerte kan er gestart worden met de tuinaanleg. Enkele voorbeelden van zaken die Van Zwam Hoveniers hierbij voor u kan realiseren zijn het maken van een vijver, het leggen van bestrating, het maken of plaatsen van bouwkundige elementen en houtconstructies zoals een pergola, terrasoverkapping of tuinhuisje, het aanleggen van tuinverlichting en het installeren van een beregeningsinstallatie. En na de oplevering van uw nieuwe tuin kunt u er ook voor kiezen om het onderhoud door Van Zwam Hoveniers te laten verzorgen. Er zijn diverse mogelijkheden, zo kunt u kiezen voor jaarlijks eenmalig onderhoud, periodiek onderhoud zoals voorjaarsonderhoud, zomeronderhoud en najaars- of winteronderhoud, en tenslotte is het ook mogelijk om tuinonderhoud op incidentele basis te laten uitvoeren.

Bedrijfsgegevens

van Zwam Hoveniers
de Ververt 1220
6605AG Wijchen
KvK: 10146401
Terugbelverzoek: Klik hier
Groene tuin met vijver, pergola en bomen
van Zwam Hoveniers
van Zwam Hoveniers
van Zwam Hoveniers
van Zwam Hoveniers
van Zwam Hoveniers
Alle afbeeldingen

Werkzaamheden

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 7.3
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Ger Bellink
25-09-2023, 11:15
Prettig contact, correcte follow up.
jaap van Dijk
13-09-2023, 15:47
Rolf Zandbergen
31-07-2023, 08:24
Er moest bij mij een gazon aangelegd worden ongeveer 50m2 op erg oneffen terrein.Hele nette man die zich aan de afspraken houdt.
Komt netjes op tijd werkt goed door.
En belangrijkste levert prima vakwerk en geeft ook uitgebreid advies over onderhoud om zo lang mogelijk van de grasmat te kunnen genieten.
Eventuele vragen over de tuin worden door hem uitgebreid en duidelijk beantwoord.
Dat alles tegen een heel nette prijs.
Ik zou zeker contact met hem opnemen als u werk aan uw tuin heeft.
Harry Hulzebosch
16-08-2021, 05:41
Asli Ozkara
02-08-2021, 16:55
Sameer Al Salman
30-05-2021, 03:26

Beoordeel van Zwam Hoveniers

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Hulp nodig met een klus in uw tuin? Plaats uw klus en ontvang offertes van hoveniers bij u uit de buurt!

Offertes aanvragen

Ontvang elke maand tips voor uw tuin via onze nieuwsbrief

  • Verzorgingstips voor bomen en planten
  • Inspiratie voor uw tuin en terras
  • De belangrijkste tuinwerkzaamheden voor de komende maand
Offertes aanvragen